roadtrip2013_7075

Ruter dam.

roadtrip2013_7059 roadtrip2013_7067_1

roadtrip2013_7075

Jag har täckt hela kroppen från solen, när jag legat på stekheta klippor och lyssnat på sommarprat (åh Maria Sveland vad jag älskar dig!), men blivit rosig i ansiktet. Det var lite svalare i morse, så jag tog på min nya jacka som jag köpte på realisation och  känner mig fin i. Min kärlek till rutor är livslång. Fullkornsskorpor med nutella är mitt nya favoritmellanmål när jag försöker fixa och dona i min lägenhet så fort jag får lite tid över mellan jobb och allt annat och gud vad jag önskar att dygnet hade 48 timmar, och ännu mer att den här sommaren var evig och att jag kunde åka iväg på roadtrip igen längs vägarna i Sverige som är så vackra ibland att det gör ont i själen.

Translation: This morning it was a little cooler in Stockholm and I put on my new jacket when I got to work. I wish I could go out on a roadtrip again, it was so Lovely!  I also wish the days had 48 hours and this summer could stay forever.

2 reaktion på “Ruter dam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>