vårdetaljer_vintage_6312_1

Modeveckan som inte blev och min bästa vintageblus.

vintageklocka vintageblus guld

vintageblus guld

vårdetaljer_vintage_6286

vintageblus guld

Foto: Christian Gustavsson

Eftersom jag har min första praktik-vecka på Vintagefabriken, och en massa annat runtomkring, så har jag prioriterat bort modeveckan helt… Lite trist, men så kan det bli ibland. Hade tänkt att i alla fall gå på Tiger igår, men bangade faktiskt pga att det var ända bort i Frihamnen, och det tar sån tid att ta sig dit…  Däremot gick jag och Christian en sväng på Links fashion week party, så då tog jag på mig en av mina bästa vintageblusar och klockan som jag fått låna av min vän Rebecka. Trevligt var det, men efter en stund längtade vi hem till soffan och den gamla serien 24 som vi är helt inne i, hehe. Farligt det där med serier, men också helt underbart. :)

Translation: Didn’t have any time for fashion-week this time, but this is what I looked like last night when I went to Link fashion week party. This is my favourite vintageblouse at the moment.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>