Emilie_frisyr_3764fix_60s_klar_web-865x1316

Emilys julkalender – berätta om din stil!

Idag drar den igång, Emily Dahls fina julkalender. Det är för tusan en av de bästa idéerna tycker jag, den här kalendern. Så kul att det är så många som är med och man får chansen att lära känna fler i bloggosfären. Tack för det, bästa Emily!

För varje lucka i julkalendern har Emily bestämt ett nytt tema, och i första luckan står det: Berätta om din stil! Så här kommer mitt bidrag:

Emilie_frisyr_3764fix_60s_klar_web-865x1316

Emilie_frisyr_4035.jpg_effected

 

svartvit_klänning_0702-2_klar

köpenhamn2013_8199_1

purplehair_2596 Aspudden_Teknikexpert_0494-865x576

ankarstrumpbyxor_1039 Isa_Purple-September-18th_0009web

Josefin_matmarknad_1585_2

Photographer: Christian Gustavsson

Jag älskar 60-tal och att mixa mönster och färger, känner mig nästan naken om jag inte har någon form av hatt eller frisyr. Avgudar vintage.  Kläder och stil är ett av mina största intressen och jag ser det lite som konst och blir förbannad när någon förringar intresset bara för att det länge har ansetts kvinnligt och därför ytligt och mindre värt. Sen tycker jag att vi lever i ett sjukt konsumtionssamhälle, och bara för att jag är intresserad av kläder betyder det inte att jag älskar konsumtion. Jag tycker man ska vara medveten och förespråkar alltid återanvändning. Hur som helst,  älskar hur man med stil kan uttrycka sig och hur det kan spegla ens känsla och hur man kan leka sig fram. Vet inte vad jag skulle kalla min stil, men typ färgglad, pojkflickig 60-talsälskare. :)

Translation: Number one in Emilys christmas calender- ”Tell me about your style.”

4 reaktion på “Emilys julkalender – berätta om din stil!

  1. Anonym

    ”Those millions I paid you, the golden goad that kept you going. They are gone from your bank and returned to mine once more. What do you think of that?”

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>