Vinnarna!!!

inbjudningskort_0932Åh, fina fina ni! Så fantastiskt många fina motiveringar! Önskar jag kunde ge er alla presentkort, för ni förtjänar det allihop! Men tyvärr är ju reglerna så att jag bara har 3 stycken, så här kommer nu de vinnande bidragen… 1 från Instagram och 2 från tävlingen här på bloggen.

**trumvirvel…**

3:e pris (vinnare från Instagram) – 2500 kronor att spendera i Sickla (1000 kr Make Up Store, 1000 kr Smycka, 500 kr Sickla Köpkvarter): 

Å vilket fantastiskt pris!  Sickla är mitt favo ställe att shoppa för att det finns mer unika butiker där. Och eftersom jag är kroniskt sjuk har jag inte så mycket pengar så detta hade verkligen varit en shopping spree!” – @just.gil

…………………………………………

2:a pris -  Presentkort på 2500 kronor i Sickla (1000 kr Make Up Store, 1000 kr Smycka, 500 kr Sickla Köpkvarter): 

”Hej bästa Isabelle! 

Här följer en motivering till tävlingen, men är egentligen en motivering som jag så innerligt önskar ska kunna peppa andra till att våga lite mer;

Det har snart gått sex månader sedan jag fyllde 30 och vaknade på morgonen av en stor klump i magen och med tårar i ögonen. Jag visste att ingenting skulle bli sig likt igen. En sanningens våg sköljde över mitt liv, den där mörka novemberdagen. För första gången i livet såg jag sanningen i vitögat; jag nog inte så lycklig i mitt jobb när allt kom omkring, och jag hade just gift mig med en man som var fantastisk – men som jag nog inte älskade ovillkorligt. Jag kände mig rädd som en mus istället för att leva i ett lyckorus. Planen var utstakad och så fin; vi skulle ha barn och köpa hus – nu gick alla drömmar i ras i ett sus. Kvar var jag, med min ångest och mitt hjärtas rop.  Sex månader senare vågade jag övervinna rädslan och säga upp mig från ett tryggt och välbetalt jobb.  Jag vågade också gå emot all rationalitet och avsluta en fantastiskt fin relation med vad jag trodde var mannen i mitt liv. Att något som borde vara så självklart kunde vara så kämpigt: jag vågade äntligen lyssna på mitt hjärta. Livet känns läskigt och oförutsägbart, men jag känner mig stolt och vill ge mig själv en klapp på axeln och kompensera för den där mörka 30 årsdagen i november – jag vill påminna mig själv och alla andra om att det alltid lönar sig att våga lyssna på sitt hjärta! 

Tack för din fina blogg – Jag har följt dig länge och blir alltid glad av att kika in hos dig!” – Nora

………………..

1:a pris – Presentkort på 5000 kronor i Sickla (1000 kr Best of Brands, 1000 kr Make Up Store, 1000 kr Smycka, 2000 kr i Sickla Köpkvarter):

”Hej! Jag känner jag riskerar att låta gnällig, men jag har varit arbetslös/sjukskriven nästan hela mitt liv, och kan väldigt sällan unna mig, eller min snart sextonåriga dotter, något.

På helgen får min dotter köpa en 33 cl. budgetläsk för 2.50, och vi har aldrig någonsin lyx som juice eller annat onödigt på bordet. Ofta får jag plocka burkar sista två veckorna på månaden för att köpa lite pasta eller kaffe, och nästan alla mina kläder är från mitt soprum (som jag dock får erkänna är ganska lyxigt).
Det skulle vara så skönt att kunna skämma bort ungen på riktigt :) Det är min allra största dröm!” – Ulrika

Stort grattis till er vinnare! Hoppas ni får en alldeles ljuvlig dag i Sickla köpkvarter!  Och tack till alla som har tävlat, som sagt önskar jag att ni alla kunde vinna. Kärlek och pepp till alla! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>