Våfflor, blå hus och en barnvagn – några bilder från vår helg

028B9258

I lördags promenerade vi lite i våra hoods. Gick förbi det här fina huset bland annat, älskar blå hus!!

028B9262

Vi bor uppe på höjden i Sundbyberg och på bara några minuters promenad tar man sig till Näckrosen och Gamla Filmstaden (finaste bion i Stockholm).

028B9265

Hade fått tips av en bloggläsare om ett nice fik här, tack så mycket! Jag älskade det! Charmigt och filmiskt inrett. Det var ju dock sommar så vi satte oss såklart ute.

028B9276

Vi beställde våfflor, så jäla gott!

solros_0005

Sen promenerade vi hem igen. Satt på uteplatsen och läste och drack saft. Basse gick och sov ett par timmar pga väldigt bakis, så jag satt själv ganska länge. Har jag sagt att jag älskar vår uteplats? ;)

barnvagn_0016_1

Sen väckte jag Basse, för vi skulle på fest i Gröndal.

barnvagn_0026_1

Vecka 32 – börjar känna mig jäkligt svullen och tung nu alltså…

barnvagn_0031_1

Vi tog inga kort på festen, men det fanns ett kort på oss i vår kamera när vi kom hem så det får ni se. Det var en så himla trevlig kväll! Vi var hemma hos Linnéa och Fredrik (som förövrigt fotade vårt bröllop, Appendix fotografi), och det var en salig röra av barn och vuxna. Vi åt falafel, pratade om förlossningar och livet och sjöng stämsång och helt plötsligt var klockan sent och vi tog en taxi hem till Sumpan.

barnvagn_0008_1Med oss i taxin fick vi den här!!! Fick ärva den av Linnéa och Fredrik, så snällt! Den är megafin och det är bara så surrealistiskt att den står i vår hall nu och väntar på en liten person. <3

 

5 reaktion på “Våfflor, blå hus och en barnvagn – några bilder från vår helg

  1. Ellen

    jag förstår verkligen att du älskar er uteplats! guuu’ vilken drömmig plats att hänga på under varma sommardagar. och vagnen <3 tänk att du snart har en liten miniperson i famnen!

    Svara
  2. Alexandra

    Så fint att läsa din blogg & känna att du är så mycket gladare nu när ni kommit tillbaka till Stockholm, det skiner verkligen igenom text & skärm <3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>