Vad som får mig att inse att det är sommar

stockholm_abba_choir_2674

När jag står ute på Djurgårdsfärjan, spanar över Grönan, och solnedgången på andra sidan utan att frysa, då förstår jag, att sommaren faktiskt är här nu.

takfest_7779

När jag jämt och ständigt är sugen på rosé, när helgerna fylls av bröllop eller utekvällar på Trädgårn, när parkhäng alltid är den bästa idén, när jag ibland blir sugen på en cigarett fastän jag inte annars röker,när Christians takterass lockar varje kväll, så förstår jag, att sommaren faktiskt är här nu.

stureby_syrener_2777

Våroutfit_Isa_30mars_0322
När det doftar syren i luften, när jag får lust att ta långa promenader, när nätterna inte känns lika skrämmande, när det är för varmt för att ha strumpbyxor, då förstår jag, att sommaren faktiskt är här nu.

home_utställning_0221

När skolan känns som det sista jag vill lägga tid på, när en alltid slåss om platser på uteserveringar, när jag planerar Berlin-resor, midsommarfirande, och besök i sommarstugor, då förstår jag att sommaren faktiskt är här nu.

Ischia_Day2_0086

 

När jag nästan alltid går med ett pirr i magen och känner att ungefär allt är möjligt, då förstår jag, att sommaren faktiskt är här nu, och det känns helt jäkla amazing!

roadtrip2013_6639

 

Translation: I realize it’s summer when… Read in english here.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>