Tävling!!! Chans att vinna presentkort värda totalt 10 000 kr i Sickla köpkvarter!

Detta inlägg är ett samarbete mellan Isabelle Pedersen och Sickla köpkvarter.
Sickla_9709

Kompisar! Jag har fått lyxen att tävla ut något riktigt fint till er! I samarbete med Sickla köpkvarter har ni chansen att vinna presentkort! De kan ni spendera i butikerna i Sickla köpkvarter, där ni bland annat hittar Best of Brands, Make Up Store, Granit, H&M, Smycka, Aubergine, Nilsson, VILA, Systrarna Voltaire, Naked Juice bar m.fl. m.fl.

1:a pris: Totalt 5 000 kr i presentkort! (1000 kr Best of Brands, 1000 kr Make Up Store, 1000 kr Smycka, 2000 kr i Sickla Köpkvarter.)

2:a-3:e pris pris: Totalt 2 500 kr i presentkort! (1000 kr Make Up Store, 1000 kr Smycka, 500 kr Sickla Köpkvarter)

Allt ni behöver göra för att vinna är att kommentera det här inlägget med en kort motivering till varför ni vill vinna. Det går även bra att maila mig på pedersen.isabelle@gmail.com om en hellre vill det.

Vill ni ha extra stor chans att vinna kan ni tävla på Instagram också. Jag kommer välja 2 vinnare härifrån och en från Instagram (@isapedersen). Vilka som vunnit presenterar jag här och på instagram nu på fredag, den 24/4. Puss och kram och lycka till!!

65 reaktion på “Tävling!!! Chans att vinna presentkort värda totalt 10 000 kr i Sickla köpkvarter!

 1. Lina Eriksson

  Hej Isabell! Likt dig bestämde jag mig för att byta yrkesbana på äldre dar. Sitter alltså i skolbänken och förkovrar mig för tillfället och ska göra det i två år till. Ångrar inte mitt beslut en sekund. Kunde verkligen känna igen mig i det du skrivit i ditt inlägg om detta. Livet känns lättare och jag ser ljust på framtiden för första gången på länge. Det enda som är tråkigt med studentlivet är att inte ha så mycket pengar. Älskar kläder och smink men har inte råd att köpa sådant just nu. Du känner säkert igen känslan. Men jag vill inte klaga. Är tacksam varje dag över det generösa skolsystem som finns i detta land. Trots detta skulle det vara trevligt att vinna det där presentkortet så jag kunde få köpa lite nya kläder och känna mig lite finare i sommar.

  Mvh//Studenten

  Svara
 2. Ebba

  Jag ska för första gången i mitt liv gå på bröllop i sommar och inte vilket bröllop som helst, utan min systers. Jag är så omåttligt töntigt taggad och planerar som en tok bara vad jag ska ha på mig och vad för gåva jag ska ge. Men det har sällan i mitt liv funnits pengar att spendera på det där lilla extra till mig själv och till andra. Jag känner mig sorgligt nog tvingad att även denna gång dra ner på min förväntan och kreativitet. Det är varför jag skulle bli den lyckligaste om jag faktiskt vann de här presentkorten och om så bara för en dag skulle få vara den gladaste och knäppaste shopaholicen i stan. För allt jag vill är att min syster får sin drömmigaste dag i sommar och att jag får vara del av den. Jag ser det börja i en butik på jakt efter mitt livs sommarklänning, och det ser väldigt mycket ut som en butik i Sickla köpkvarter..

  Svara
 3. Mysan

  Å å å !!
  Jag tycker så himla mycket om din blogg, Sickla köpkvarter OCH tävlingar med riktigt fina priser så jag bara måste vara med!
  Jag har ganska nyss börjat jobba efter ett år som mammaledig till cirka den bästa ungen i världen (såklart). Eftersom vi snålade lite med föräldradagarna för att kunna vara hemma så länge som möjligt med Ebbot har vår ekonomi varit (lågt räknat) ganska skral. Så du kan ju förstå behovet av nytt och fräscht nu till den pirriga våren (hur fint är det inte med sprickiga knoppar i Sturkan just nu?)! Och lyxen att då med presentkort få välja och vraka bland kläder, smink och andra härligheter!? Jag orkar inte.
  Kram

  Svara
 4. Rebecka

  Jag håller precis på och ordnar allt inför att flytta från min fina lägenhet i staden jag gillar så mycket till min kille i Stockholm. Vi måste båda rationalisera bort en massa saker eftersom vi flyttar till en mindre lägenhet än den jag bor i nu. Jag tycker det känns ganska fint att göra sig av med sina egna saker och skaffa gemensamma saker istället. Hursomhelst skulle det ju vara fantastiskt att tillsammans få åka till Sickla och nyekipera oss inför denna förändring. Håller tummarna hårt!

  Svara
 5. Emmi

  Å vad spännande! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom jag för tillfället är på jakt efter ett drömjobb och det vore guld att få upp motivationen och självkänslan med att få unna sig lite nya saker! Håller alla tummar och tår att jag blir en av de lyckliga vinnarna. Puss!

  Svara
 6. Pingback: Back at work: Pressvecka, Majken-häng, plåtning och 10 000 kronor att vinna | Emmas Vintage

 7. Julia

  Hej hopp!
  Nybliven trettioårig trebarnsmor är jag och jag kan inte ens utrycka i ord hur glad jag skulle bli över en ny garderob. Numera består min nämligen utav oändlig många gråa kollegtröjor. Oftast med alla möjliga fläckar på. På lördag fyller jag år och om jag skulle vinna skulle jag köpa mig en ny födelsedagsklänning att känna mig fin i, garanterad ingen grå <3

  Svara
 8. Lollo

  Hej!
  Jag är världens största drömmare och jag har länge planerat för hur jag vill överraska min fästman på vår ettårsdag. Han har varit extremt generös med hotellnätter, restaurangbeök och blommor och nu känner jag att jag verkligen vill bjuda tillbaka. Tyvärr har jag ingen budget alls. Är en fattig student, och visst kan man göra mycket romantiskt utan pengar, men jag vet att han skulle uppskatta en heldag i sickla köpkvarter supermycket. Dessutom fullkomligt älskar han Best of Brands. Så. Om jag skulle vinna skulle jag ta med honom dit, (utan att han skulle veta om minst vinst) sen skulle vi gå in på Best of brands och han skulle få den där väskan har har spanat på så himla länge. Det vore fint. Vad gäller mig själv så glömde jag min sminkväska på bussen för en vecka sen och har inte återfått den, så en härlig runda på Make up store skulle verkligen göra susen för min inre och yttre glamour!
  Puss!

  Svara
 9. Anna Persson

  Som student har inte ekonomin varit speciellt shoppingvänlig och det skulle vara himla trevligt med ett presentkort som examenspresent. Att jag redan fått jobb(!) gör ju att det kliar ännu lite mer i shoppingfingrarna – en vill ju vara fin redan första dagen!

  Svara
 10. Jennica Därndal

  Hej! Min motivering lyder: jag och min fantastiska man ska gifta oss i sommar. Traditionellt sett spenderas massa tid och pengar på kvinnans klänning men jag skulle vilja göra tvärt om! Jag har själv hittat mig en prima fin fin vintage klänning, och jag skulle vilja ge min man den där ”klännings-upplevelsen” att gå och prova ut en fin fin kostym bara till honom, med matchande stumpor, fluga och skjorta. Kram och kärlek!

  Svara
 11. Jonna K

  Drömmar. De är vackra som rosenknoppar, sköra som vårisar och lika värdefulla som solen efter en tung vinter. På sistone har jag jobbat mycket för att skapa mig den framtid jag vill ha, och inget gör mig lyckligare än det faktum att jag har börjat vandra längs den väg som kommer göra mina drömmar till verklighet. Däremot har det inneburit att jag har varit tvungen att försaka materiella njutningar, och även om det inte bor någon ånger i min kropp så skulle det vara så härligt att få belöna mig själv med något fint. Belöna mig själv för att jag mitt i detta brus av krav och förväntningar har stannat upp och lyssnat på min egen röst.

  Svara
 12. Frida Krohn

  En konstnär som pendlar förbi Sickla varje dag. Skulle gärna vilja stanna upp för att fokusera det estetiska på kläder och glamour istället för måleri och collage. Inte för att konsten är tråkigare utan för att den oftast tar fokuset. Tänk att få till en möta våren och konsten i nya snajdiga outfits istället för byxor med färgfläckar.

  Svara
 13. Anna

  För nästan precis prick ett år sen spatserade en viss person in i mitt liv helt självklart och sedan dess har han stannat. Eller rättare sagt, han har stannat men just nu råkar han bo väldigt långt ifrån mig. Femtontusen kilometrar och tjugosex timmar långt ifrån mig.

  Så nu får vi nöja oss med omtänksamheter över internetet och ja jo skype finns och telefoner finns men det hjälper inte så mycket när det enda en vill är att han ska ligga tätt intill när en vaknar.

  Men det är som det är så nu går varenda krona åt till flygbiljetter till andra sidan världen. Och det är lite svårt när en är student. Ja, eller det blir inte så många kronor snarare. Men det gör också att det där med läppstift och en ny lampa, det faller liksom bort. Så det vore fint att pyssla om sig själv lite, för röda läppar gör väl att det kanske inte känns lika mycket att hjärtat är så nedrans långt bort?

  Svara
 14. Rebecka

  Hoho!
  Det skulle ju vara så hejdlöst festligt att få möjlighet att måla lite regnbågar över vardagen igen efter en alldeles för grå vinter!
  Om exakt en vecka är tanken att jag och min älskade långa, skäggiga man ska bli föräldrar för andra gången.
  Jag tror att jag skulle ta min fina vän Ida under armen och unna oss lite dekadens en dag i Sickla om jag vann. Jag skulle efter nästan 7 månaders långtråkig gravidsjukskrivning må riktigt fint av ett (jamen minst ett) raffigt läppstift. Ida skulle jag vilja ge en massa härlig energi och uppmuntran efter att hon diagnostiserats med endometrios, en av de tråkigaste kvinnosjukdomar man kan tänka sig.
  Kram från en fetknopp!

  Svara
 15. Ida

  En pigg tvååring son som hela tiden säger ”tom mamma, tom hit!”Med en 32 veckors kula innehållande en lillasyster som inte verkar ha tecken på att vara det minsta mer lugnare än sin bror leker jag såklart med min älskade son. Däremellan jobbar jag.lagar mat , renoverar (såklart precis innan man ska ha bebis kommer man på att man vill måla om hela övervåningen..) och sover. Jag älskar mitt liv och ser fram emot mer fart och fläkt. Men. Jag vill ju inte glömma bort mig själv. En liten sidoprioritering hade ju varit lite nytt. Till mig:)

  Svara
 16. Hanna

  Jag försöker ha miljötänk på allting jag gör (mat, transport, inredning etc) och mitt nyårslöfte till mig själv är att skapa en hållbar garderob: jag ska göra (sticka/sy) så många kläder jag kan själv, allting jag köper måste passa med minst tre andra plagg och om jag vill ha något ”roligare” så måste det vara secondhand. Det jag har upptäckt nu är att jag inte har så många basplagg som funkar med allt. Så drömmen vore naturligtvis att få handla saker av riktigt bra kvalitet, något som jag med min nuvarande budget har lite svårare för.

  Svara
 17. Mira Nordström

  Åh, vilken dröm! Jag är en fattig tonåring som skulle älska att få bjuda min bästa mamma på en riktig shoppingrunda (kanske på mors dag?).

  Min mamma är den mest hårt arbetande och inspirerande människa jag vet, som gör allt för mig och mina två systrar. Som att jobbet som trebarnsmamma inte skulle vara nog, är hon stridbar feminist, politisk aktiv och jobbar som gymnasielärare i Södertälje. Många av hennes elever kommer från hemska förhållanden med krig, osäkerhet och föräldrar som inte bryr sig om dem. Mamma ger ungdomarna hopp om livet igen genom att se dem, då ingen annan gör det.

  Då hon bryr sig så mycket om andra men allt för lite om sig själv, skulle hon verkligen vara värd att få unna sig lite nya grejer. Även om materiella ting absolut inte är det viktigaste här i livet vet jag att hon skulle uppskatta det.

  Kram, Mira

  PS. ÄLSKAR din blogg! Den är alltid så bra, fin och inspirerande!!

  Svara
 18. Lisa

  Jag är en ensamstående småbarnsmamma. Nyskild, arbete på obekväma tider. Hinner sällan unna mig något extra. Jag trivs med livet men har inte köpt nya kläder på flera år och har precis påbörjat en utrensning av garderoben för att ta bort alla kläder som jag inte blir glad av. Det vore mycket lättare att göra den utrensningen om jag hade fler ”glad-kläder” att behålla.

  Svara
 19. Alva

  Jag är en totalt urfattig student. Min utbildning slutar till sommaren (jag studerar skönlitterärt skrivande på folkhögskola). Jag försöker hitta ett jobb och förstå vad jag ska göra med mitt liv, helst vill jag skriva men jag behöver ju också ett jobb och en bostad och allt det där nödvändiga. Till sommaren kastas jag alltså ut i ingenting, känns det som. Jag är 20 år och borde tänka att jag har alla möjligheter men det är svårt, läskigt och (lite) spännande på samma gång.
  Att köpa nya kläder är inget som går att ens tänka på, alla mina pengar går till att betala för min skolgång, men det är det värt. Jag älskar att skriva och tror på att göra det man brinner för. Men det skulle ju inte vara fy skam att kunna köpa sig helt nya kläder. Och en fin femtioårspresent till min mamma. Hon som jag alltid kan ringa till när jag känner mig ensam här på skolan. Hon är värd allt min mamma.

  Tack för en mycket fin blogg som ger lite ljus i vardagen. Du skriver så fina texter.

  Svara
 20. Johanna Larsson

  Jag har pluggat, jobbat, kämpat, krigat och alltid haft ont om pengar. Så är det fortfarande, men idag är jag ganska nära en plats där jag vill vara i livet och jag vill belöna just mig själv för att ha åstadkommit detta med ett presentkort på Sickla.

  Svara
 21. Frida

  Som några andra som kommenterat, är även jag en student med dåligt med pengar. Problemet för mig är att jag har hamnat i en situation så att jag blir återbetalningsskyldig ett ganska stort antal tusenlappar till csn.. Nu så har jag fått ett jobb i en butik och då skulle jag verkligen behöva lite nya kläder och smink och sådant för att kunna se och känna mig extra fin då det är mitt första jobb någonsin i butik alldeles ensam (huh! nervöst). Jag tänker mig att jag kanske känner mig lite mer bekväm om jag är fin när jag går till jobbet! Jag fyller också år nu på onsdag så detta skulle ju bli den perfekta födelsedagspresenten!

  Svara
 22. Anna

  Sicken bra tävling! Jag upptäckte alldeles nyss Sickla köpkvarter och bestämde mig för att det var mitt nya to-go ställe, eftersom det är så skönt när man kan shoppa nytt lyxsmink och typ duschdraperiringar på samma ställe. Anledning till att jag nyss upptäckt Sickla är att jag bott utomlands i över sex år, och flyttade tillbaka till älskade älskade Stockholm alldeles nyligen. Att bo flytta betyder att man har lov att återuppfinna sig själv, och det vore toppen att ha lite hjälp på vägen i den här återuppfinningen, i form av en egen god fe, för en aldrig så liten Askunge-makeover, där Stockholmskvällen är min bal (och droskan förmodligen en blåbuss…)

  Svara
 23. Kajsa

  Jag är glad, gladare än på länge, kanske gladast någonsin? Det var dock en lång och snårig väg hit till det glada. En del av vägen var och är att äta medicin, antagligen resten av mitt liv. Den medicinen har gjort att jag gått upp i vikt och att min hy förändrats helt. Det i sig gör inte så mycket, man förändras ju och vad gör ett par extra kilon om en helt plötsligt kan handskas med livet igen?! Dock är det dyrt att behöva byta ut hela sin garderob OCH alla hudvårdsprodukter. Jag har börjat göra det pö om pö men en shoppingtur i sickla skulle onekligen innebära en rejäl skjuts på vägen.

  Svara
 24. V

  Fattig student med för mycket inspiration och för lite pengar. Vill flaxa runt i ljusa kläder och vettiga vårskor. Lämna den svarta polotröjan och de märkliga klumpiga skorna. Och sen så vill jag bli så där löljligt vårpepp som en förväntas vara.

  Svara
 25. Ulrika Landström

  Hej! Jag känner jag riskerar att låta gnällig, men jag har varit arbetslös/sjukskriven nästan hela mitt liv, och kan väldigt sällan unna mig, eller min snart sextonåriga dotter, något.
  På helgen får min dotter köpa en 33 cl. budgetläsk för 2.50, och vi har aldrig någonsin lyx som juice eller annat onödigt på bordet. Ofta får jag plocka burkar sista två veckorna på månaden för att köpa lite pasta eller kaffe, och nästan alla mina kläder är från mitt soprum (som jag dock får erkänna är ganska lyxigt).
  Det skulle vara så skönt att kunna skämma bort ungen på riktigt :) Det är min allra största dröm!

  Svara
 26. Linnéa

  Hej! 10.000 kr är så mycket pengar. Egentligen skäms man ju över att vilja vara med, jag behöver ju ingenting… Jag är en kultur studerande, porslinssäljande, frilansande sångerska som har det bra. Jag kommer jobba hela sommarn men jag hoppas på att kunna vara lite ledig så att jag kan åka båt, bada och sola. Det är den bästa frihetskänslan. Den känslan är ungefär jämförbar med att shoppa (nästan) obegränsat i ett köpcentrum.
  Jag skulle gå själv. Välja själv och köpa själv.
  Tyvärr skulle det väl inte vara några problem för mig att spendera 10.000kr, men jag vet att jag skulle vilja glädja andra med min vinst och ge mina nära och kära en fin present bara för att de är så fina jämt.
  Hoppas att du får en fin sommar, jag vet att du ska gifta dig. Stort lycka till. Länge leve kärleken!

  Svara
 27. Mimmi

  Hej isabelle! Jag har just tagit ett stort och jobbigt beslut, jag har sagt upp mig! Efter två och ett halvt år som personlig assistent åt min egen lillebror så kände jag att det var nog – jag vill bara vara hans storasyster!
  Det har varit en omtumlande tid med mycket tråkigheter, pga hans autism, epilepsi och otaliga tvång så har det tärt på mig så mycket att jag tillslut fick magkatarr och hjärtklappning.. varpå min läkare rådde mig att sluta direkt. Det har känts som ett nederlag, som att jag bara gav upp, men nu när solen börjar skina och jag har fått landa så inser jag hur rätt det var – jag börjar bli mig själv igen! :)
  Jobbar min sista dag i mitten av maj, och är tyvärr arbetslös efter det. Hade varit en stor livsbonus för mig att vinna detta, att få åka ner till Stockholm och kunna shoppa till mig en sommargarderob! Efter det senaste året så behöver jag något positivt att se framemot. Älskar din blogg, kram!

  Svara
 28. Vega

  Halli hallå! Motiveringen till att jag vill vinna är att jag vill ta med min mamma på en riktig shoppingrund. Om vi går ut och shoppar blir det oftast secondhand eller loppis, som iof är superhärligt men skulle vara kul att slösa pengar på något nytt någon gång:) vi båda tycker om smink men jag drar mig för att köpa det för att det oftast är djurtestat och jag har inte råd att lägga mitt studiebidrag på dyrare märken som inte djurtestar. Make up store testar inte på djur och det är supernice!

  Svara
 29. Jenny

  26 år och nybliven mamma och känner att livet mellan varven är ett enda ”damma damma” som Siw Malmkvist sjöng. Drömmer mig bort till lite lyx och flärd… Att få unna sig. När det är femtusen loppor som hoppar in på kontot varje månad som ska räcka till blöjor och mat och hej och hå så är det inte tal om några utsvävningar direkt. Oj oj oj så vi håller tummarna nu, så att dom blir alldeles blå! Tack för en fin blogg!

  Svara
 30. Cat

  Hej Isabelle!
  Jag har bestämt mig för att ordna om livet lite, vädra ut och ta mig ur gamla hjulspår. Tro på kärleken och på mig själv igen. Förändringen börjar förstås på insidan, men jag skulle må gott av att sätta lite färg på utsidan också. Som så många andra har jag svårt att få ihop det med en begränsad studentbudget, så jag håller tummarna. Med en ny klänning med mycket snurr i kjolen och ett rosa läppstift så skulle jag möta sommaren med ett stort leende, inifrån och ut:)
  Tack för en himlans fin blogg!

  Svara
 31. Alexandra

  Hejsan Isabelle!

  Åh vilken fin tävling, klart man vill vara med! Jag skulle så gärna vilja vinna presentkortet så jag kan få ta med mig mina två yngre systrar och shoppa lite åt dem. De båda är i olika perioder av livet och jag skulle vilja göra något extra för dem som får dem att tro på både livet och mänskligheten igen <3

  Tack för en fin blogg och hoppas du får en fantastisk dag!

  Svara
 32. Isabel E

  Har läst alla andra fantastiska kommentarer och motiveringar och är vi inte alla värda lite guldkant på tillvaron emellanåt? Själv går jag i väntans tider och bär på ett försenat flickebarn som anser att det är högst lämpligt att väga 5 kg när hon föds. Där är vi inte riktigt överens. Skulle jag vinna så skulle jag för en gångs skull vara självisk och unna mig själv något riktigt fint, pryda min nu sargade svullna kropp med något fint som får mig att lyfta huvudet lite högre igen!

  Ja förutom vår efterlängtade bebis är det väl det jag längtar efter mest!

  Svara
 33. Malin

  Mitt i renoveringskaos, arbete och livet som mamma till en vild tvååring skulle det vara helt fantastiskt att få en paus. Att kunna ta med en vän, för delad glädje är ju dubbel glädje, och njuta av att vara ledig, vuxen och utanför hemmet.

  Svara
 34. jenny

  Så, blev 41 år i år.
  Härligt att få vara med!
  Två barn som är små och spegelbilden är inte riktigt vad den var för några år sedan.
  Förändringar.
  Valde att gå ner i tid nästa läsår, är lärare.
  Sitter var och varannan dag med klumpen i magen över ekonomin som kommer bli sämre.
  Men det är det klassiska valet….tid eller pengar. Inte alltid man kan få båda två.
  Före barnen spenderade jag massor på mig själv men nu går det mesta till mina små.
  Skulle vara så roligt att få ge till mig själv och starta upp sommaren med yttre nyheter för att matcha de inre förändringarna.

  /Jenny R

  Svara
 35. Sofia

  I två år har jag varit kär. Så där kär så att det känns som att man är i en bubbla eller som att man har feber. Problemet har hela tiden varit att han inte har varit min, han har bott för långt bort. Kärleken har varit besvarad, men inte lycklig för det, för vi har inte kunnat vara tillsammans. Jag har tappat mycket som är jag, har glömt mina intressen och inte orkat leva på riktigt. Så där som man gör när det känns som att hjärtat slitits ur kroppen. Men nu är han min på riktigt! Jag har börjat känna igen det som är jag igen! Till sommaren kommer han hit till mig för att stanna och vi har redan planerat resor, utflykter och namn på våra barn. Slutet på två års hjärtesorg borde helt klart firas med en nya garderob, eftersom jag så länge nu helt enkelt inte haft ork eller lust att bry mig om hur jag ser ut och vad jag har på mig. Kanske en ny blårandig tröja och ett par fina sjuttiotalsjeans till vår första rea tillsammans?

  Svara
 36. Alfrida

  I maj packar vi alla in oss i bilen för att åka norrut till föräldrarna; jag, mannen, 2-åringen, bebisen i magen, systern och svågern. Jag ser fram emot att träffa min syster som tar examen i sommar som sjuksköterska och hennes man som mer eller mindre arbetar som frivillig volontär med människor i stora behov. Det vore enormt roligt att få göra ett första stopp i vackra Sickla! Tänk att få börja med att visa dem en så historisk och spännande plats och att sedan få bjuda dem på en riktig unna-er-dag! DET skulle min vinst gå till!

  Svara
 37. Lovisa

  Hej! Jag ska, precis som du, gifta mig i sommar! Det är så pirrigt men ska bli otroligt kul och planeringen är i full gång! Men som student är det också lite svårt, alla pengar jag får in går såklart till bröllopet just nu, och därför skulle det här presentkortet verkligen komma lägligt! Jag vill så gärna köpa lite nytt fint smink så att jag kan få känna mig fin, och även ett par skor och annat till själva bröllopsdagen :) blir det något kvar hade det inte varit helt fel att få köpa något vårfint till mig själv heller, det finns det som sagt inte pengar till just nu, men jag klagar såklart inte, jag är världens lyckligaste!

  Svara
 38. Karin

  Hej!
  Såhär är det: Min söta, snälla, fantastiska sambos pappa gick plötsligt bort i februari och hela våren har känts som ett djupt svart hål. Nu väntar sommaren och jag gör mitt bästa för att underlätta, om än lite, för honom i allt elände. Skulle tycka att det vore helt fantastiskt att få bjuda honom på en shoppingtur som avbrott (min ekonomi räcker just nu inte till mycket mer än presenter i form av kattsand till den gemensamma katten). Döden är värdelös och det finns inte mycket man kan göra annat än att sörja och vänta ut men det kanske kan bli lite lättare med ett par nya solglajjor att försöka se framåt genom.

  Svara
 39. Lenita

  Hej fina Isabelle! Vilken himla fin grej med tävlingen, den sprudlar liksom av vårpepp.
  Min motivering goes like this:
  Min barndomskompis fyller 30 år om lite mer än 1 månad och jag själv fyller även 30 senare i sommar. Och hur fint hade det inte varit att hitta något till oss båda, kanske något smycke i uppsättning två?! Dels för att fira våra födelsedagar, men också för att vi varit bästa komipsar i 20år. Till saken hör att hon bor i London, och jag i Sverige, så ses liksom inte så ofta som en hade velat.
  Tack för en fin blogg!

  Svara
 40. Helena

  Oj, vilken fin tävling! Jag vill vara med! Jag håller på att flytta in i ny lägenhet, och är såklart astaggad över det. Men kombon flytt och arbetslös (än så länge utan a-kassa p g a strulande före detta arbetsgivare) är ingen superkombo. Jag har turen att ha en fin partner med jobb, men det är lite jobbigt att känna sig som den tärande parten hela tiden. Så ett presentkort skulle sitta som en smäck!

  Svara
 41. ISA

  Jag vill SÅ gärna vinna. Har haft det så himla knapert på sistone pga oförmögen att jobba och jag saknar såå att få unna mig lite shopping. För det är ju världens bästa terapi!!

  Svara
 42. Amelie

  Åh, vad roligt! Jag skulle vilja vinna för att jag har haft köpstopp sen jag började plugga igen (augusti 2014). Jag har inte handlat något ”onödigt” till mig själv sen dess, men med de här presentkorten skulle jag kunna unna mig själv lite snyggt inför nästa termin! Håller tummarna megamycket! :) kram

  Svara
 43. Hanna

  Åh, jag vill, tänkte jag först. Sedan läste jag alla kommentarer och insåg att jag verkligen inte behöver 10 000 kr att shoppa för. Nog för att jag är föräldraledig just nu och därmed har mindre pengar än vanligt, men jag har man, barn, fast anställning och hälsan i behåll. Så skit i mig och välj nån annan! Tack för en fin blogg!

  Svara
 44. Julia

  MEN ÅÅ! Jag vill vinna för att jag precis har köpt en lägenhet, vilket inte direkt är gratis i stockholm. Är liksom pank nu och kommer inte ha råd med nåt mer än lån, hyra och el i en evighet framöver. Skulle vara guld värt att få lyxa med lite inredning. PUSS

  Svara
 45. Sophie

  Om det magiska skulle inträffa och jag skulle vinna, trots alla andra fantastiska fomuleringar ovan, så skulle jag bjuda min mamma på en heldag med shopping i Sickla. Varför? För att hon alltid ställt upp, funnits där och för att hon i sin tur tagit med mig på så många roliga och fina äventyr – och det vore så härligt om det kunde få vara min tur att ta med henne nu på en väl förtjänad shoppingrunda. Självklart med både fika och avslutande middag inkluderat. Vi brukar ofta träffas och strosa runt i Sickla, men det här hade varit en riktigt, riktigt rolig present att totalöverraska mamma med!

  Svara
 46. Katja Byström

  Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag blivit vräkt ur min lägenhet (den hyrdes till mig olovligt, tjuv 4 lajf)och alltså bor hos min mamma igen. Dessutom har universitetet bestämt sig för att jag måste läsa om en kurs jag redan läst en gång för att…ja, varken jag, kåren eller institutionen vet varför. Men 30 000 csnlånade pengar i sjön är det. I och för sig så är ju min bostadslöshet ganska läglig rent ekonomiskt. Det är trots allt billigare att ha alla sina möbler i ett magasin än en lägenhet. Nåväl. Jag skulle behöva lite flyt. Eller i alla fall känsla av flyt.

  Ursäkta att jag just kapade kommentarsfältet och använde det som kurator.

  Svara
 47. Charlotte

  Efter att ha ägnat tid åt en sovrumsrenovering som tog längre tid än beräknat är jag nu trött på att leva i smutsiga och dammiga arbetarbyxor och min pojkväns gamla underställströja från militären. Jag behöver något att piffa upp mig med!

  Svara
 48. Malin Jönsson

  Hej Isabell,
  Om jag skulle vinna skulle det vara den perfecta saken att göra med min syster, skulle äntligen åka och hälsa på henne och ta med henne på en ordentlig treat! Tack Sickla köpkvarter för den fina tävlingen

  kramar

  Svara
 49. Kerstin

  Älskade Sickla Köpkvarter!
  Där finns ju alla de butiker en kan tänkas behöva under en shoppingtur. Jag skulle vilja vinna så jag kan ta med min käre bror som snart kommer hem till Sverige igen efter en lång tid utomlands och bara få rå om honom! Han gillar att shoppa och det vore så kul att få visa honom just mitt favoritkvarter. Dessutom ska han nu flytta till Stockholm och behöver hjälp med inredning och allt en kan behöva när man flyttar hemifrån. :)

  Svara
 50. Linn

  Jag skulle vilja vinna så jag kan få skämma bort mig själv och mina två bonusbarn som fått stått undan mycket det senaste året eftersom jag varit hemma med deras lillasyster med en låg föräldrapenning. det roligaste är att häromdagen pratade jag och min sambo om att vinna pengar, då sa jag jag: ”tänk om man vann 10.000, då skulle jag säga till barnen att nu lever vi loppan och sticker och shoppar!” Haha och nu har jag chansen! Håller alla tummar och tår!

  Svara
 51. Hanna

  Hej! Jag sitter och tappar hår framför min dator, och planerar mina sista pluggveckor fram till att jag tar studenten. Snart kommer mitt sista, mycket långa, och inte särskilt glamourösa, sommarlov. Trots min något oproportionerligt stora kärlek till kläder ekar min garderob inte tom så mycket som riktigt ful nianstil. Kläderna skriker KP-webben och pubertal kärlek, och mina strumpbyxor har alla hål i sig som jag gjorde för länge sedan (med flit alltså). Jag söker därför hjälp. Hjälp Hjälp Hjälp. Ett presentkort skulle verkligen vara golden när jag får testa mina vingar. Jag lovar heligt att köpa kjolar som inte gömmer min enorma rumpa, strumpor som luftar mina stackars fötter, och solglasögon så jag kan leka moviestar på heltid. Lite möbler till lägenheten, eller en och annan ljusslinga, skulle inte heller sitta fel – men jag kan verkligen inte lova något på den fronten…

  Puss och kram!

  Hanna Tenenbaum (snart nitton vårar)

  Svara
 52. Alexandra

  Hej!
  Jag vill absolut vara med och tävla :) Det här med motivering är så himla svårt och jag kan liksom inte komma på någon anledning som låter bättre än den faktiska: jag vill möta sommar-Stockholm i en ny fräsch look. Efter 5 år utomlands är jag så himla redo att snöra på mig dansskorna, köa in till Trädgården (eftersom alla säger att det är så himla bra) och svänga någon slags ny och käck kjol i takt till musiken.

  Kram

  Svara
 53. Madeleine

  Hej! Vilket superpris! Min motivering är att nu när jag sålt ut nästan hela min garderob är det dags att ta tag och fylla på den igen. Om cirka 1 månad tar jag min examen (miljövetenskap ftw), min son och sjuttielva andra personer fyller år och sen är det vår bröllopsdag (med andra ord, juni kommer vara en enda lång fest) och då tusan vill jag sassa runt i nya snygga solglasögon (klev på mina rosa ray bans) mockakjolar, sandaler till brunbrända ben och nån snyggt sliten jeansjacka. Det skulle vara sjukt kul om lyckan gick hem här. :)

  Kram

  Madeleine

  Svara
 54. Sanna

  Jag är en fattig men trots det en lycklig student som tar examen i slutet av maj. Som så många andra studenter har jag en rätt tuff ekonomi och allt som blir över får gå till tågbiljetter hem till Östersund där pojkvän och familj bor. Nu under vintern har jag gått igenom en viktresa och det resulterade i -15 kg, jättenöjd! Jag mår så mycket bättre nu. Det som är jobbigt är att alla kläder nu är väldigt säckiga och jag skulle verkligen uppskatta ett bidrag till att få fräscha upp garderoben och få känna mig så fin jag bara kan i sommar för det tycker jag faktiskt att jag förtjänar nu! :D jag har svårt att unna mig själv saker eftersom jag prioriterar sött jag har på min kärlek långt norrut, inget jag vill prioritera om, så ett presentkort till mig själv vore ju helt fantastisk, och nu när jag ska sjunga och spela hela sommaren är jag i behov av en snyggare och framför allt passande (storleksmässigt) garderob!

  Tack för en fantastisk blogg med kloka och peppande ord, speciellt under den gråa vintern! Och hoppas du får ett sagolikt bröllop här i Östersund!
  Kram Sanna

  Svara
 55. Maja

  Jag vill vinna för då skulle jag bjuda min bästis på en hang-out-dag i Stockholm, å vad passar då inte bättre än lite shopping i Sickla. Vi bor i olika städer, är på olika ställen i livet å har svårt att få ihop att ses då hon jobbar helger och jag jobbar vardagar men jag saknar henne så och vet att en heldag i Sickla skulle vi kunna leva på länge!

  Svara
 56. Josefine

  Jag är så himla himla stolt över mig själv!

  För tid sedan tog mitt jobb och min chef all min energi. Trots nådda mål och ihärdigt arbete var det aldrig tillräckligt, jag fick aldrig känna mig nöjd. Jag räknade ner timmarna varje ny måndag och grät i soffan på söndagskvällen. En dag frågade mig själv – på riktigt – ”Vad vill jag göra? Vad tycker jag är roligt?”. Svåra frågor hade betydligt enklare svar än vad jag tänkt. Jag hittade ett företag som jobbade med mitt intresse och jag sökte upp en jobbcoach som fick mig att våga höra av mig till företaget. Det slutade i en perfect match!

  Idag tittar jag inte längre på klockan, får ständig uppskattning för vad jag gör och längtar efter mina kollegor varje söndag. Att ha lyckats göra denna resa är inte bara en vinst för mig utan också uppmuntran och pepp till alla andra som kämpar i motvind. Det går att vända skutan! Och vad vore väl bättre än att få fira denna och superseger med en vårig shoppingdag eller två i bästa Sickla!

  Svara
 57. Anneli

  Jag bor väl egentligen i fel ände av det här landet för att vara med att tävla.. Och jag har väl ingen tårdrypande anledning om att bjuda med min sjuka mamma eller så. Utan jag är bara en helt vanlig, tjugonånting brutta från Norrland som ganska nyss blivit morsa för första gången. Är mammaledig, vilket mer betyder byta bajsblöjor, matamatamata, feja i hemmet och göra matlådor till sambon..än att glassa runt med vagnen på stan och dricka kaffe på stan.

  Så ja, det skulle bara vara himlarns skönt att få fokusera på sig själv. Unna sig själv något. Typ egentid deluxe. För det tycker jag att jag är värd!

  Svara
 58. Astrid

  Hej hej!
  Skulle vilja ta med min käraste syster på en shoppingdag då hon helt enkelt är en makalös och fantastisk människa. Hon har tagit hand om mig under hela mitt liv och lärt mig i princip allt jag kan. Det skulle alltså sitta fint att få göra något för att återgälda hennes otroliga arbete med mig själv och hennes framtida karriär. Vad som än har hänt har hon alltid funnits där för mig och hon är den smartaste och finaste tjej jag någonsin mött. Nu är hon snart färdig med sin utbildning och det vore kul att få fira detta med en heldag bland fina kläder/accessoarer där hon får välja det hon vill utan att ekonomin ska få vara en bov i dramat.

  Kram på dig!

  Svara
 59. Hilda

  När jag fyllde 25 år i höstas så startade en spiral som sen utvecklades till fullskalig livskris, har sedan dess kämpat på med att känna mig fram vad som är viktigt, vad jag egentligen vill och vem jag egentligen är. Det är ju som vi alla vet inte helt lätt. Nu börjar det äntligen, lite sakta och försiktigt, kännas stabilare, ljusare och bättre. En del i den här (jädrans långa) processen har varit att välja bort och välja nytt, det vore ju underbart att även rent materialistiskt få chansen att göra det. Heja alla härliga brudar och extra mycket pepp till er som precis som jag befunnit/befinner sig i kris! Det blir bättre även om vägen dit är lång och snårig ibland <3

  Svara
 60. Markus Renfors

  Hej. Jag har ett mycket positivt problem. För ca ett år sedan insåg jag att jag var tvungen att ta tag i min hälsosituation och började springa (och äta bättre). Jag har alltid hatat att springa, men det var ett billigt och smidigt sätt att motionera. Nu har jag förlorat 20 kg och lyckats hamna på normalvikt. Helt underbart, MEN… alla mina kläder är alldeles för stora. Jag har just nu bara ett par snyggare byxor som är lagom. Nu har jag nog landat i storlek så det skulle passa perfekt att få shoppa loss! Sickla är ju dessutom ett av favoritställena i Stockholm!

  Jag skall förresten vara med i en halvmara om mindre än en månad.

  Svara
 61. Fanny

  Hej!
  Vilken generös tävling!
  Till sommaren är jag bjuden till fyra bröllop (!) och så ska jag fira min lille sons ettårsdag. Det vore underbart att få skämma bort sig själv så gott innan, så jag kan vara lyxigt fin och pyntad! Hoppas jag vinner!

  Svara
 62. Hanna Muller

  Lycka vore att få bli din vinnare, jag bor i norra norrland och planerar en tripp söderut i sommar. Skulle jag vinna denna tävling så skulle min resa få en guldkant värd att hurra för! Shopping i massor!!

  Svara
 63. Emma

  Gror, gnor och grejar.
  Jobbar, fixar, fejar.
  Garderob som skvallrar vinter, stress och kargt
  Ansikte vitt och intet som ett A4-ark
  Dock med vårsol vill ansiktets vikas som ett leende
  Det gror snabbare i detta skeende
  Garderoben kan behöva en skuff åt rätt håll
  I sickla köpkvarter kan jag få bättre koll.

  Svara
 64. Paula

  Jag måste börja med att säga att jag älskar din blogg: du är en så himla inspirerade kvinna med fötterna på jorden som vågar! Jag har äntligen funnit mitt mod och med den friska vårluften som fyller mina lungor har jag tagit steget i mitt liv och bytt jobb och vågat bryta upp från en fyraårig relation som inte längre bringade mig det en kärleksfull relation borde. Nu står jag här ensam och på skakiga ben och undrar hur de här ska gå. Men med alla de positiva känslor som våren inbringar och med sena ljumma sommarkvällar i sikte är jag övertygad om att jag kommer gå ut på andra sidan starkare än förr, även om varje steg jag tar nu känns främmande och skrämmande. Som en del av detta nya kapitel i mitt liv vore de därför inte fel att få fylla på garderoben och förnya även utsidan, då det känns som hela min kropp och sinne är annorlunda. Jag har vunnit en ny lätthet och spänt, förväntansfull inför vad framtiden kan tänkas bjuda på!

  Svara
 65. Zara

  Har varvat jobb och studier i ett år nu och pga tidsbrist pyst runt i jeans och skrynkliga toppar, komplett med påsar under ögonen och skitful ryggsäck för att få plats med all ”kunskap” som de kallar det i universitetsvärlden. Nu är det dags att ge sig ut i arbetslivet, och då funkar inte min svenniga variant av ”girl next door” längre. Jag behöver en make over. Älskar egentligen färg, mönster och höga klackar men jag vet inte vad som hände. Håller tummarna!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>