Stockholmshelg med bloggkonferens, kompiskramar och kullersten på Söder

stockholm_bbcon_8301

Jag har varit i Stockholm i helgen igen. Känns som jag nästan hänger där lika mycket som i Östersund, men det känns fint. Känner mig inte riktigt hemma i den här stan än (kanske för att jag inte har något hem för tillfället), och i Stockholm gör jag ju det, så det är skönt. Tror att min nyckel till att trivas här uppe blir att åka ner till Sthlm lite nu och då. Jag gillar ju både storstad och att bo häruppe nära fjäll och i ett lugnare tempo, så vill nog ha lite av båda i livet.

stockholm_bbcon_8305_1

Mina dagar i Sthlm spenderades mycket på Söder. Jag var på jobbmöte inför hösten (japp, kommer jobba en del i Sthlm och det är ju bra för en som vill ha lite av båda världar), var på teater, åt middag på morfar Ginko och hade sleepover med en vän som inte har det så lätt just nu. Det var fint att få lite kvalitetstid och kramas och förbanna livet, sånt som är livsnödvändigt när personer går igenom jobbiga saker.

stockholm_bbcon_8277

På lördagen var jag på BBCON – en konferens för bloggare/influencers. Det var Linda Hörnfeldt som så himla grymt styrt med detta och hade ordnat en fantastisk dag full med pepp för bloggare. En hel hög med grymma personer föreläste om hur bloggvärlden ser ut. Hur en omvandlar sitt bloggande till business, hur en ska tänka kring samarbeten och annonsering, hur en ska se sitt eget värde och sätta pris på det fantastiska jobb som många bloggare faktiskt gör. Otroligt peppande dag!

stockholm_bbcon_8286

Jag var där med min Bonjour blog – kollega Johanna, så himla roligt att få träffa henne lite mer (har bara träffat henne en gång förut)! Träffade dessutom en hel hög med fantastiska personer. Älskar att få vara en del av den här världen – så himla många grymma quinns (främst) med skinn på näsan och fantastiska skills och fulla av kärlekspepp. Väldigt glad att jag gick på BBCON.

stockholm_bbcon_8291_1

Vi höll till på hotel Hilton – rätt ok utsikt. ;)
stockholm_bbcon_8315 stockholm_bbcon_8318

Stockholms-helgen tog slut i ett kick och nu är jag tillbaka i Östersund och för första gången sedan jag kom hit är det typ sommar här! Dessutom kan vi förmodligen börja flytta in i vår lägenhet den här veckan. Härliga tider!

 

9 reaktion på “Stockholmshelg med bloggkonferens, kompiskramar och kullersten på Söder

 1. Wilda

  Så grymt häftigt att få träffa dig och jag är verkligen så imponerad över det jobb du gör! Det låter som en väldigt fin helg med många viktiga stunder. Jag kan helt relatera till att behöva Stockholm för att känna sig hemma. Hoppas inflytten går fint och jag ser fram emot att se resultatet when you work your magic i inredning osv.

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Gulliga du! Right back at ya! Så himla kul att träffa dig och är väldigt imponerad av dig också! Du är grym! Hoppas vi ses igen framöver! Kram! <3

   Svara
 2. silja

  vad skönt med att fa pendla lite mellan de tva städerna och fa ut det bästa av tva världar! jag har hamnat i en situation som är ganska lik din och far sa mycket humörsvängningar och ibland ren angest av det… har fatt ett nytt jobb som later helt fantastiskt men kräver flytt till en stad som jag inte varit i speciellt mycket och vet ingenting om. egentligen sa är jag ganska flexibel med var jag bor pga har varken sambo eller barn och min familj inte bor i samma stad som mig nu heller, men j*la vad svart det är att bara bestämma sig och göra det när man inte riktigt vet vad som väntar en. är säker pa att jobbet blir kul men vill ju ocksa ha ett liv vid sidan om liksom! är du nöjd med ditt nya liv eller finns det dagar da du angrar att du lämnat flytten bakom dig? jag är egentligen ingen rädd person alls men blir totalt angestig av det hela stundvis. vill helst att nagon ska säga at mig om jag gör rätt eller fel men vet ju att det inte gar!

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Hm, ja det är så himla läskigt med stora beslut, har också känt mååååånga gånger att jag bara vill att någon ska berätta för mig vad jag blir lyckligast av. Tyvärr funkar det ju inte så… :( När det kommer till att ha flyttat hit så finns det absolut dagar då jag får ångest över att ha flyttat hit (har gråtit flera gånger), då jag saknar Stockholm och mina vänner som bor där. Det här var jag dock medveten om från början, att det skulle bli en omställning,att en del skulle bli jobbigt och jag valde att köra ända. Och jag tror att det som gjorde att jag tog steget – var att jag inte såg det som något definitivt. Mer att ”nu testar vi och ser hur det är att bo i Östersund”. Trivs vi inte så finns Stockholm kvar. Eller Gotland. Eller Frankrike. När jag tänker så så blir allting alltid lättare. Jag kan ju tyvärr inte heller säga till dig vad som är rätt i ditt fall. Du vet vad du har men inte vad du får, men fundera över vad som är det värsta som skulle kunna hända? Är det att du inte skulle trivas? – då kan du alltid flytta tillbaka! Kanske blir det svårt att hitta ett ”liv och sammanhang i den nya staden” – men tänk om du får världens bästa liv där? Jag tänker generellt att man mer ångrar det man inte gjorde i livet, och även om vissa saker blev lite fel så har man lärt mig nåt på vägen. Men till syvene och sist så är det bara magkänslan som kan ge dig svar. På något vänster har den alltid rätt. Lycka till med ditt beslut och med allt spännande du har framför dig! Kram! <3

   Svara
   1. silja

    TACK Isabelle! Det är skönt att höra en asikt fran nagon som befinner sig/har varit i en liknande situation. Jag har faktiskt tagit ett beslut nu sa denna sommar komer det hända grejer i mitt liv! är bade nervös och pepp men känner, precis som du säger, att jag nog hade angrat det om jag inte tagit chansen. vade lite samma inställning som du hade: det maste ju inte vara för evigt. jag behaller min lägenhet som jag bor i nu och hyr ut den till en trevlig tjej sa jag har ett hem att atervända till ifall valet inte gör mig lycklig. det ska bli kul & spännande med det nya jobbet, en ny stad och nya människor att lära känna (intalar mig själv detta varje dag sa peppen blir större än nervositeten och det funkar ganska bra)! Ser fram emot att se hur ditt nya liv utvecklas :)

    Svara
    1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

     Så himla grymt och modigt! Heja dig! Och miljoners lycka till med nästa del av ditt liv! Tror det kommer bli hur bra som helst! <3

     Svara
 3. Pingback: Stjärnögonblick #22 | Sommarblomster, roadtrip och längtan. | REAKTIONISTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>