överraskningsmiddag_8818

Överraskningsmiddag.

I tisdags efter jobbet skulle jag möta upp min fina vän Josefin för en aw. När jag kom till Medis var både Josefin, Anna-lill och Charlotte där och jag blev så glad för det var så längesen vi sågs. Ännu gladare blev jag när de räckte fram blommor och sa grattis och nu ska vi bannemej fira dig fastän det är 2 månader för sent. Jag vart så glad så jag nästan började gråta. Inte varje dag man blir bjuden på grattis-i-efterskott-födelsedags-middag av finaste, finaste personerna!


överraskningsmiddag_8803

Vi började på Malmen där vi skålade i bubbel och pratade om hur gamla vi blivit men hur awesome det faktiskt är på många sätt.

överraskningsmiddag_8804

De här tjejerna alltså. <3 Josefin, Anna-lill och Charlotte. Vi har för övrigt snart känt varandra i 11 år. Sjukt länge ju!

överraskningsmiddag_8819

Lite senare promenerade vi Katarina Bangata bort och hamnade på Babajan där de hade bokat bord. Väldigt mysigt ställe.

överraskningsmiddag_8818

Så pratade vi om kärlek, livet, karriär och hemligheter, sånt där som man helst av allt vill prata om. Och så drack vi en massa rödvin.

överraskningsmiddag_8829

Jag åt halloumi tikkamasala som var supergott! Till efterrätt en underbar lakritspannacotta som inte ens hann hamna på bild innan den var uppäten. Jag och Josefin hade kompis-mobiler. Design av bästa Annika Bäckström!

överraskningsmiddag_8822

Efter en stund kom Robert och Christian. Kvällen fortsatte med rödvinsdrickande, live klezmer-musik och politik-snack. Och jag var liksom bara så himla glad hela tiden för att mina vänner styrt ihop det här för mig utan att jag hade en blekaste aning.

överraskningsmiddag_8869Innan jag gick hem fick jag lite sanna, visa ord med mig. Har ju aldrig känt mig så vilsen som förra året så det passade bra. Tack bästa ni för en finfin- kväll!

Translation: Tuesday night I was going to meet my friend Josefin for an afterwork. But it turned out she and two of my friends, Anna-lill and Charlotte had decided to celebrate my birthday ( it was 2 months ago but we havn’t seen each other since December). I was so surprised and happy! We had a wonderful dinner at Babajan and drank a lot of red wine and I just love my friends so freakin much! <3

 

3 reaktion på “Överraskningsmiddag.

  1. Josefin

    Fina Isa. Det var fantastiskt att få fira dig trots att det var så mycket i efterskott. Jag längtar efter dig mest varje dag nu när jag är här i Helsingfors. Men snart kommer jag hem och då ska vi dricka kaffe och bubbel och fnittra och prata politik och kärlek och tjafsa om vem som är mest Ariel. Love you to bits. Now and forever. PUSS

    Svara
  2. Anna-Lill

    Jag kräver att vi ses oftare, dricker mer rödvin, pratar mer strunt och inte strunt. Jag är så glad att jag har dig och de andra finaste brudarna! <3 Puss!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>