Om min praktikplats på & other stories

För er som inte visste så pluggar jag till webbkommunikatör på Medieinstitutet här i Stockholm. Det är en 2-årig yrkesutbildning där jag pluggar allt från journalistiskt skrivande, till digitalfoto, projektledning, html&css, marknadskommunikation och allt en kan tänkas behöva veta när en ska jobba med kommunikation på webben för diverse företag. Det bästa med min utbildning är att vi har väldigt mycket praktik. I våras höll jag till på Vintagefabriken i Midsommarkransen, och nu, när jag precis påbörjat mitt andra år, har jag lyckas knipa en praktikplats på & Other Stories kommunikationsavdelning. Började den här veckan och ska vara kvar i 10 veckor, och det känns så himla spännande! Än så länge trivs jag som fisken i vattnet. Alla är supergulliga och det är en otroligt kreativ miljö! Dessutom älskar jag allt de gör, så det kunde inte varit bättre! Den här veckan lanserades deras senaste co-lab med Lykke Li, en väldigt fin kollektion som släpptes i butik och online igår.
lykke_li

Translation: I’m studying web communication here in Stockholm, and this week I started my 10 weeks internship at & other stories. This week the co-lab with swedish singer/songwriter Lykke Li was released. It feels so exciting to be here, such a creative environment! :)

3 reaktion på “Om min praktikplats på & other stories

 1. Vicky

  båda dina praktikplatser verkar ju så sjukt najs, och på så olika sätt också! är ju såklart glad över att jag kom in på berghs men det känns fint att veta att det hade blivit bra om jag hade tackat ja till webbkommunikatör också!

  Svara
 2. C'est la vie - Avec Moi

  OMG! Lykke Li. Kreativare och begåvade kvinna får man leta efter … länge.
  Jag pluggar också till Webbkommunikatör i Göteborg. YH-högskolan också 2 år. Påbörjade mitt första år nu i augusti så allt är nytt ;-)
  Vi avslutar första året med en 10 veckors praktik och jag grubblar på var jag vill praktisera.
  Har du några tips?

  All lycka med dina studier och praktikplats <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>