Om det hårda bloggklimatet

Idag skriver ett gäng av mina bloggfavoriter om hur hårt bloggklimatet blivit. Vad som förväntas av oss bloggare och hur tufft det är att leva upp till. Att vi ständigt ska vara perfekta, eller kanske är för perfekta. Att vi ska alltid ska se allt ur allas perpektiv, representera alla våra läsare och Gud bevare oss om vi har missat någon politisk synvinkel!

Det är dags för ett snällare klimat i alla kommentarsfält, mer kärlek och mindre dömande. Självklart ska folk säga vad de tycker, men att leta fel för att sätta dit någon kan en faktiskt skita i att göra. Nu får jag oftast väldigt snälla kommentarer, så det här är såklart ingen kritik till alla er fantastiska läsare (I love you!), men det här är viktigt att ta upp när det ser ut som det gör i cyberrymden.

Läs dessa grymma inlägg, och snälla, tänk en extra gång innan ni är framme med pekpinnen, så att vi alla orkar fortsätta att vara grymma, på vårt egna personliga vis.
Underbara Clara
Emmas vintage
Emily Dahl
Sandra Beijer
Anna ritar

En reaktion på “Om det hårda bloggklimatet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>