Mina bästa Brighton-tips

Jag är verkligen så himla glad och tacksam för alla Brighton-tips ni gav inför min resa. Miljoner tack! Vi var bara där i 2,5 dagar, så vi hann tyvärr inte allt, men här kommer några av de ställen jag tyckte om allra bäst:

Marina house hotel:

Brighton_0706

Marina house hotel, BrightonVi bodde på ett hemskt bra bed and breakfast i Kemp town. Världens trevligaste värdpar som gav mängder med tips och hjälpte oss med allt! Det låg ett stenkast från strandpromenaden, kan verkligen rekommendera!

Metro deco:Brighton_0426 Metro deco, Brighton metro deco, Brighton

På samma gata som vårat hotellet låg det här fantastiska te-stället, Metro deco. Sjukt fint och sjukt gott! Vi satt ute, så jag missade att fota inredningen, men den var toppen den med!

Brighton Flea Market:

Brighton Flea market Brighton Flea market Brighton flea market Brighton flea marketI Kemp town (som för övrigt är en väldigt lugn och mysig stadsdel med mycket mysiga fik, barer och vintageaffärer) låg även det här asbästa stället- Brighton flea market. Det måste en besöka, hur mycket fint som helst och världens finaste hus.

Alla vintageaffärer på North lane:

North lane, Brighton Brighton_0594

Snoopers attic, Brighton

På North lane trängs vintageaffärerna ungefär vägg i vägg, och den här stadsdelen är ett måste om en är i Brighton. Härlig, livlig stämning!

Bill’s:

Bill's Brighton Bill's Brighton Bill's BrightonAsgod mat (min halloumiburgare smälte i munnen), supertrevlig personal och allmänt braigt ställe.

Food for friends:

Food for friends Food för friendsHelvegetarisk restaurang. Min sallad med halloumi och mango var den godaste salladen jag någonsin ätit.

Brighton_0542 Brighton_0724 Brighton_0481 Brighton_0500Sen måste en ju förstås hänga vid stranden och åka pariserhjulet. Piren är väldigt turistig, men rolig att besöka en sväng. Lite längre bort, mot ruinen av den gamla piren som brunnit ner, är det lugnare, och så fint när det närmar sig solnedgång.

Beachy head:

Beachy head

 

Och som jag tidigare nämnt, tycker jag verkligen att ni ska åka till Beachy head, gärna en tidig morgon, innan det blir mycket folk. Magisk plats.

Hoppas ni får tillfälle att besöka Brighton, hemskt mysig stad!

Translation: My favourite places in Brighton. Was only there for 2,5 days, but I really fell in love with the city!

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktion på “Mina bästa Brighton-tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>