Malmöhäng, 30-årsfirande och efterfest på kebabhaket

köpenhamn_skåne_2015_9358

Tänkte jag skulle visa er resten av bilderna från vår tripp till Malmö och Köpenhamn. Jag och Sebastian bodde hos min bästa Emmie som har bott i Malmö under våren och spelat musikal på Malmöoperan. På lördagen på dagen hade jag lite alonetime med henne.

köpenhamn_skåne_2015_9360

Vi åt frukostbuffé på Bröder och systrar och pratade om kärlek, hur fort tiden går och livet i allmänhet.

köpenhamn_skåne_2015_9383

Sen strrosade vi runt i vårigt Malmö.

köpenhamn_skåne_2015_9368

Köpte youghurtglass.

köpenhamn_skåne_2015_9369

Mums!

köpenhamn_skåne_2015_9373

Emmie är en av mina allra bästa personer. Blir alltid så glad av henne! Efter några timmars qualitytime skulle hon iväg och jobba och jag skulle iväg på 30-årsfirande.

köpenhamn_skåne_2015_9393

Sebastians bästa kompis Andreas som också bor i Malmö fyllde nämligen 30 och det skulle ju firas. Hans gulliga lilla dotter Lykke var med en stund på firandet.

köpenhamn_skåne_2015_9399

Vi åt middag och tårta och sen ramlade vi ut i natten. Drinkar på Lilla torg och sen dans på Moriskan där vi också mötte upp Emmie och hela hennes musikalgäng. Alltså, älskar Moriskan, bästa utestället! Varför ligger inte det i Stockholm? Efter att Moriskan stängt gick vi för att köpa nattamat, och då hände det här magiska:

köpenhamn_skåne_2015_9263Snubbarna som jobbade på haket vred upp musiken och spontandans utbröt! Vi dansade i över en timme och det kändes lite som att man var med i en musikalfilm. Såååå sjukt kul!!! Vill alltid ha efterfest på kebabhak. Nån random snubbe gick förbi och filmade och klippet blev viralt, haha! Så på Expressen kan ni se en film från dansen.

Helt och fullkomligt magisk helg i Malmö!

 

3 reaktion på “Malmöhäng, 30-årsfirande och efterfest på kebabhaket

  1. lovisa

    klippet är ju fantastiskt!!! han som jobbar där ser dock halvroad ut på din bild, haha. lite typisk ”enda nyktra personen kl 04″ :PPPP moriskan är för övrigt SÅ bäst.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>