Lucka 24: En bild som bäst beskriver min december

enafors_vinter_5915_3

Två dagar innan jul föll snön på riktigt över Östersund och bäddade in min fina hemstad i sagoskrud. Kändes som om min december matchades så mycket bättre då. För trots att det varit så grått och mörkt utanför fönstret fram tills nu så har min december känts mjukt och varmt och lite sådär som på film.  Med vindrickande framför brasor i fjällstugor, hemligt viskande på trånga restauranger, handihandpromenader bland sagohus i Visby, hans huvud på kudden bredvid min varje kväll, natt, morgon.

( gillar man inte att läsa om ruskigt nyförälskade par, så är min blogg inte en bra idé just nu. Ber om ursäkt för om det är lite cheezy… eller, vet ni vad, jag ber inte alls om ursäkt! Jag är så fruktansvärt jävla megakär och vill liksom bara skrika ut det till hela världen! Vet däremot att det kan vara jobbigt att få andras kärlek upptryckt i ansiktet när en känner sig ensam, och om så är fallet, och ni väljer att lämna min blogg, så vill jag ändå först säga: Hen kommer när du minst anar, verkligen när du minst anar! Och fram till dess är mitt tips att dansa dansa! Mvh, en som har dansat mycket i sitt 31-åriga liv)

Detta var den sista luckan i Emily Dahls julkalender. Tack fina Emily, för att du förgyller december med kreativitet varje år! Och tack för alla fina historier jag fått läsa på bloggar runt om! God jul till er alla! Hoppas den blir minst sagt fröjdefull! Puss!

Translation: Marry christmas to all of you from a snowy Sweden!

 

2 reaktion på “Lucka 24: En bild som bäst beskriver min december

  1. Emmy

    Jag tycker också det är fantastiskt fint att läsa om förälskelser och kärlek! Men jag har dock alltid undrat hur det går till när man träffar nya partners så snabbt efter ett uppbrott, eftersom jag själv aldrig riktigt har lyckats med det. Brukar oftast gå omkring och vara ledsen och uppriven ett väldigt bra tag. Antar att vissa bara har tur helt enkelt!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>