Lite kalabalik och lite glädjeskrik och lite framtidspanik ;)

                                                                                                               Detta inlägg innehåller gåvor.
Lite kalabalik - foto Isabelle Pedersen Lite kalabalik - foto Isabelle Pedersen Lite kalabalik - foto Isabelle Pedersen
Fick ett så himla fin sommarpresent i brevlådan idag från Lina och Malin på Lite Kalabalik med lycka till -ord inför min egen kommande kalabalik. :) Tack söta ni! Det gladde detta preggo kan jag säga, som vankar av och an här hemma i ett målningskaos till lägenhet med en nerv i kläm som gör att jag knappt kan gå. Så fina smycken! Särskilt kär i den blå maffiga ringen! Och den går att ställa in så den kan växa med mina svullna fingrar. Perrrfekt! :)

Trots att jag är väldigt klumpig och stel i ryggen (av naturliga gravid-skäl) när jag ska böja mig och fota känner jag verkligen hur min foto-inspiration börjar komma tillbaka. Den var borta ganska länge, och är så lycklig för att den är här nu! Det beror ju på ljuset en del, men också på att jag mår bättre såklart. Ett tag i vintras trodde jag aldrig att min kreativitet skulle komma tillbaka, ville varken skriva eller fota eller nånting. Men idag njöt jag för fulla muggar när jag fotade dessa små enkla stilleben på min uteplats, och jag är bara så jäkla glad för det! Att jag mår bra nu. Så klar med deppighet! Gruvar mig en liten aning inför kommande vinter, är rädd att halka tillbaka när mörkret kommer. Men tror ändå att allt kommer vara annorlunda denna vinter. Med ett nytt litet liv att ta hand om, i en stad där jag känner mig hemma. Sen kommer ju såklart allt bli supertufft och helt upp och ner, vi har ju egentligen ingen aning om vad som väntar oss. Vilken kalabalik vi har framför oss. Men jag är hoppfull och glad. Så mega-happy att vi tog beslutet så fort att flytta tillbaka till Stockholm, och att vi tagit oss igenom flytten nu. Älskar ju den här himla staden.

3 reaktion på “Lite kalabalik och lite glädjeskrik och lite framtidspanik ;)

 1. Christin - Midis

  Så fint från Lite Kalabalik! Älskar armbandet. Och fattar helt klart ang det där med kreativiteten. Jag kämpade förra vintern, när Algot var knappt ett år. Så är så väldigt glad och tacksam att det är gladare tider nu. Kram!

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Ja, de gör så fina smycken! Såg att du fått några skönheter också! Hurra för bättre tider, må de stanna länge, länge… <3

   Svara
 2. Lina

  Tack söta för fint inlägg! OCH jag är övertygad om att du kommer få en ljuvlig vinter med många långa barnvagnspromenader där du fångar det ljus som finns. Jag kände mig mycket piggare vintern jag fick barn trots vakennätter och vintermörker. Men det är något med att man är ute och traskar mycket mer. Stort lycka till i den nya kalabaliken!
  Kram, Lina (Lite Kalabalik)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>