Lena_Gunnar_4227_2

Lena ♥ Gunnar.

Lena_Gunnar_4114 Lena_Gunnar_4102 Lena_Gunnar_4081 Lena_Gunnar_4089 Lena_Gunnar_4128 Lena_Gunnar_4142 Lena_Gunnar_4173

Lena_Gunnar_4180_1

Lena_Gunnar_4224_1 Lena_Gunnar_4227_1

I lördags gifte sig Lena och Gunnar. Jag har känt detta underbara par sedan 2006 när jag fick äran att stå på scen ett helt år med dem på Kreta och senare Thailand. Vi hade så jäkla roligt! De var tillsammans redan då och under den vintern I Thailand sydde Lena faktiskt upp sin bröllopsklänning. I ärlighetens namn tyckte jag att det var lite knasigt. Tänk om hon inte skulle gilla samma klänning när det väl var dags? Tänk om hon skulle skrämma iväg Gunnar? ( jag hade nämligen blivit livrädd om någon vid den tidpunkten kom och berättade att de sytt upp kläder till vårt kommande bröllop. Okej, även nu…:/) Men tji fick jag! För I lördags stod Lena där, vackert strålande i samma klänning och med samma man vid sin sida. Och jag är så himla glad för det, för bättre par finns inte!

Efter vigseln bjöds det in till middag och fest i Ekeby Loge. Och allt var så grymt fint och bra! Vi dansade konstant från att bröllopstårtan var uppäten och in på småtimmarna. Finaste Lena och Gunnar, all lycka till er!

Translation: My friends Lena and Gunnar got married this weekend. ♥

2 reaktion på “Lena ♥ Gunnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>