Kär i mitt smycke från Jane Koenig

Inlägget presenteras i samarbete med Jane Koenig.
jane_koenig_0028

jane_koenig_0042 kopiera jane_koenig_0039 jane_koenig_0030-1

Efter att jag fött barn så kände jag att jag ville ge mig själv en liten present som pepp för att jag varit gravid och fött ett barn. Man kan behöva fira sig själv lite extra när man gjort något så nedrans jobbigt. Eller ja, det finns ju egentligen alltid en anledning att fira sig själv, eller hur?! Tänkte att jag helst ville ha något fint smycke som minne, som symboliserar det här himla stora och fina som det ju innebär att få ett barn. Typ som en vigselring för barnafödande.

Har länge spanat på Jane Koenigs fina smycken , de har så sjuuukt fina grejer! Och lucky me – för de ville göra ett samarbete!

Jag valde tre stycken love tags, ett för Sebastian, ett för mig, och ett för lilla Doris. Gillar att de är enkla, stilrena och passar till allt, för ett sånt här typ av smycke vill jag bära jämt och inte tröttna på! Tripp, trapp, trull på storlekarna blev det, pga fint!  På bilden har jag på mig den kortare kedjan, men beställde även en mellankedja, så kan man använda båda, alternativt variera beroende på vilka kläder en har och vad som passar bäst  (mellanlängden på kedjan är jättefin att ha utanpå kläder, har jag urringat  funkar den inte pga har så stora bröst när jag ammar att berlockerna begravs i skåran, haha, men har man mindre bröst funkar den då också).

Älskar verkligen det här halsbandet. Perfekt push-present skulle jag säga!  :)

Inlägget presenteras i samarbete med Jane Koenig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>