Grönan_1283

Isa♥Emmie♥Grönan.

Idag ska jag och min bästa Emmie ha vår årliga Grönan-dejt! Det är tredje året i rad och en tradition som jag hoppas blir livslång. Gröna Lund är min bästa plats i Stockholm och jag har varit förtvivlad över att jag inte lyckats ta mig dit en enda gång i sommar. Men idag är det alltså dags, och det kunde inte vara en bättre dag! Stockholm är sådär ljuvligt idag som bara Stockholm kan vara. För att ladda tar vi en titt på våra tidigare Grönan-dejter:

5970136736_daf39bb8ae_z

2011: Det här året lärde jag och Emmie känna varandra då vi jobbade tillsammans på en båt i Oslo där vi sjöng. Kärleken var ömsesidig och vi hade en grym sommar tillsammans.  Och även en grym dag på Grönan som avslutades med Trädgården.

Grönan_1283

Förra året var det lite svalare, men ack så vackert ändå. :)

Idag är det varmaste dagen och jag är så jäkla pepp!

Translation: Every year me and my friend Emmie go to Gröna Lund, my favourite place in Stockholm. Today it is time again! 

2 reaktion på “Isa♥Emmie♥Grönan.

  1. Pingback: Bland sockervadd och popcorn. - Isabelle Pedersen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>