Hösten är fasen fin ändå

höstbukett_0008

höstbukett_0019_1

höstbukett_0026

Åh, ljuvliga fredag! Gå en promenad med en sovande Doris, köpa vin, blommor och bara känna hösten i luften, då känns det rätt fett att vara föräldraledig ändå. Ännu mer när hon fortsätter sova när man kommer in så man kan fota blommorna man köpte, dricka kaffe och göra det här inlägget. Lovely! Tror tonerna från Monica Z gör att hon sover extra gott när vi är hemma. :)

Trevlig helg på er!

2 reaktion på “Hösten är fasen fin ändå

 1. Emelie

  Hej! Vill först bara säga att jag tycker att du har en så fin och inspirerande blogg! Har hängt med i flera år nu. Letade efter en bok som jag vet att du tipsade om i ett inlägg men kan inte hitta inlägget och vet därför inte vad den heter. Tror att den handlar om relationer och lite varför man blir som man blir eller gör som man gör. Om jag minns rätt så hade du fotat den på eran fina uteplats. Vet du vilken bok jag menar?

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Tack så mycket, kul att du gillar! <3 Ja! Du menar Hemligheten – från ögonkast till varaktig relation av Egil Linge och Dan Josefsson.Den är väldigt intressant, så läs! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>