Hostellerie De L’abbaye De La Celle – mat i världsklass

Har ju faktiskt inte visat klart allt från vår resa, så nu kommer fortsättningen! Håll till godo!
brignoles_8645

Det fjärde stället vi bodde på var det lyxigaste. Vi hade inte förbokat de sista nätterna innan vi åkte, så det var ren tur att vi fick plats på Hostellerie De L’abbaye De La Celle. Vi tänkte att det vore nice att unna oss ett lyxställe en natt, det var ju ändå vår enda honeymoon. :) När vi kom var det lunchdags och vi slog oss ner i trädgården. Vi hade hört mycket gott om denna prisbelönta restaurang och var hungriga som vargar. Och tur var det!
brignoles_8690

Massa krispigt förplock.

brignoles_8693 brignoles_8697

Himmelskt gott bröd.

brignoles_8699

Och det här ser kanske inte mycket ut för världen, men det var helt magisk! Smakerna på grönsakerna (som var från den egna trädgården) var så framhävande och osten bara smälte i munnen.

brignoles_8704

Sen beställde vi in en hel kyckling. Det tog tid eftersom det såklart inte var något färdiggjort på det här stället, men vi hade det så bra så med vin och bröd och tilltugg. Jag äter ju egentligen inte kyckling, men det händer ungefär 2 gånger per år om jag vet att jag är på ett riktigt bra ställe eftersom jag tycker att det är himla gott. Och det var så himla gott! Personalen stod och skar upp till oss och drog ut stolen så fort man skulle resa sig och det kändes ju såklart lite överdrivet, men är väl mest för att man inte är van.

brignoles_8708

Sen var vi så mätta att vi inte orkade någon dessert utan bara beställde espresso. Men de kom ju såklart ändå fram till bordet med en kakbuffé och så blev man serverad de bitar man ville. Alltså, Gudars vad gott!

brignoles_8712

Efter lunch hängde vi runt lite i trädgården.

brignoles_8723 brignoles_8727
brignoles_8802

Badade i poolen och hade världens lugnaste eftermiddag. Så ljuvligt!

brignoles_8991

Sen var det dags för middag igen och konstigt nog hade vi lyckats bli lite hungriga, och tur var väl det, eftersom vi åt 5-rätters.

brignoles_8992 brignoles_8998 brignoles_9008

Fotade inte all mat pga njöt mest, men ni ser ju att det ser gött ut!

brignoles_9017

Har aldrig någonsin varit så mätt och somnade väldigt gott och det var den dagen nere i södra Frankrike!

Translation: We spent one night at our honeymoon at Hostellerie De L’abbaye De La Celle in Brignoles. The food was so lovely there! <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>