Hej 2017 och livsförändring!

Nu är skitåret 2016 slut och jag är så himla glad för det. Det var det tyngsta året på länge av så många anledningar. Men minuter har passerat, dagar har gått, och nu blir allt ljusare för varje dag och 2017 är här. Och jag känner att det måste bli ett revanschår. Jag står verkligen inte ut med känslan jag haft i mitt bröst på sistone. Men för att komma på en bättre plats krävs livsförändring. Så jag förmodar att 2017 kommer bli förändringens år igen. Men förhoppningsvis i en bättre riktning än 2016. På vilket sätt all förändring ska ske vet jag inte riktigt än, vet bara att något måste ske, för det här går inte. Och jag känner att det nya året har gett mig energi att ta tag i att styra upp förändring och reclaima livslusten. Det är jag tacksam för.

Vi går mot ljusare tider, och allt kommer bli bra. Kan knappt vänta till maj när dagarna är långa och hela sommaren ligger framför oss. Det kommer går fort.

MG_3632_1 Karlskoga_2695_1 vår_söder_0841 kungsa_enafors_0949 Rom_2012_0010_2 ulriksdals_slott_1619_1 Stockholm_maj_7522_1

inbjudan_8887

8 reaktion på “Hej 2017 och livsförändring!

 1. M

  Heja dig!!!!

  2016 var ett otroligt intensivt år för mig, jag fick barn (LYCKA men också stor omställning) men parallellt med det drabbades vi bl a av sjukdom i familjen. Då lyckan över den nya bebisen överskuggade mycket tillät jag mig inte att stanna upp o känna efter hur allt det andra påverkade mig men i slutet av året kände jag mig alldeles trött, trasig, utmattad, ledsen.. Det fanns ingen energi kvar alls. Nu känner jag också att något måste förändras 2017! Jag är inte heller helt på det klara med vad men jag är redo!

  <3

  Svara
 2. Anna-Maria

  Hej! Vad roligt att se att du är tillbaka! Har saknat alla dina pastellfärger och livsbejakande inlägg….
  Livet går upp och det går ner. Inget konstigt att bli utmattad eller liknande i vårt tidevarv. Det finns så mycket roligt en vill göra/se/uppleva /känna!!! Svårt att hålla balansen i allt.
  Hoppas din pepp för året håller i sig och att ditt välmående håller i sig!
  /Anna-Maria, Söderköping

  Svara
 3. Anna-Maria

  Jag menade färgsprakande…inte bara pastell. Skarpa färger är ju ditt signum. Jag tittar in här ibland just för att du är skicklig på att få fram färger och konstraster i dina bilder.
  Mvh Anna-Maria

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>