polis_4998

Glad, gladare, gladast.

Känns som jag sett så allvarlig och sur ut i de senaste inläggen. Det är jag inte, jag är en ganska så glad person.  Så här kommer några bilder för att kompensera upp min omedvetna surhet. ;) För att jag känner mig mer såhär nuförtiden. Glad liksom. Kort och gott. Det finns så mycket att vara glad för just nu i mitt liv, och jag är så himla tacksam för det. Ni vet den där känslan när bara allt känns så fint, och man är lycklig för varje andetag man får ta i den känslan. Hur mår ni? Skulle vara fint att höra några rader om hur ni har det, eller en bild som beskriver er känsla. Är hösten snäll mot er eller vill ni helst inte stiga upp ur sängen på morgonen?

polis_4998Julmarknad_Ösd_0060fixbwParis_Nov_2011_0190fix1 köpenhamn2013_8156

318529_10150956124290078_823993556_n

Julmarknad_Ösd_0067fixbw

 Translation: Lately it feels like I’ve been so serious in all the pictures here. I’m actually not that serious, I’m quite happy actually. So I felt I had to compensate with a bunch of happy pictures. Cause I actually feel extra happy now. I have so many things to be happy about, and I’m so greatful for that. How is this autumn treating you? Would be so nice to hear a few words from you, to now how you are doing!

4 reaktion på “Glad, gladare, gladast.

 1. Ida

  Hösten är faktiskt ganska fin mot mig. Många dagar vaknar jag och inser att jag nog inte varit såhär lycklig sedan min studentdag – och då är det bara en vanlig, grå tisdag. Hur länge sedan det var jag var så här lycklig utan någon speciell anledning vågar jag knappt tänka på. Tre år? Den här hösten har jag kommit över mitt ex, som varit ett ex i 9 månader. Hunnit njuta av några månader av ensamtid innan en ny plötsligt dök upp och fångade mitt intresse. Nu är jag i den där fasen där jag nyfiket leker med tanken på att göra något av det, kanske. Men bara att ha den valfriheten, att inte behöva känna att man förlorar sig själv. Fast jag gjorde det så grundligt förra gången är jag säker på att det inte kan hända igen. Bra höst. Bra att den är bra för dig också <3

  Svara
 2. Maria

  Idag kom första snön hit till den lilla staden där jag bor, så idag börjar vintern. En sån passande dag att tänka över hösten.
  Hösten har varit väldigt mycket av allt, men jag är glad. Har fått nya fina vänner, min första alldeles egna lägenhet, och börjat plugga det jag tycker är det mest intressanta av allt. Livet är väldigt påtagligt hela tiden. Tycker om att känna livet i mig. Det är fint att bo i en småstad på det sättet att man blir så nära varandra. Man får en sån fin kontakt av att man kan gå eller cykla till varandra fastän man bor på varsin sida av stan. Man kan be någon komma över närhelst man känner för det, vare sig klockan är tre på natten eller tre på dagen.
  Så ja, jag är rusigt glad nästan jämt, arg och ledsen någon gång ibland såklart, men mest glad.

  Svara
 3. Antonia

  Denna höst har varit och är riktigt tuff. Kämpar med att hålla mig ovanför vattenytan så att säga, en känsla av stress, rastlöshet och oro har bosatt sig i kroppen och vägrar lämna mig. Det resulterar i ångest, dålig sömn, många tårar och hjärtklappning. Allt detta har en del i att jag flyttat hem till föräldrarna efter tre år med eget boend på ett par olika platser här i Sverige. Det känns som att tiden stått stilla här, allt och alla är sig lika och det är på ett sätt tråkigt att behöva komma tillbaka hit till det här. Ingen positiv anda här utan alla går sin vanliga gång och suckar.
  Men jag kämpar på. Efter regn kommer solsken sägs det ju och jag har storslagna drömmar! Allt är inte svart, tungt och jobbigt hela tiden. Jag försöker ändå se något ljus här och där. Jag är bara rätt förvirrad just nu. Det lär bli bättre med tiden.

  Svara
 4. Anna-Lill

  Jag blir så glad av att läsa att du är glad Isa, åh så bra! :) Jag har väl haft bättre höstar i mitt liv, men sen så är det samtidigt mycket som känns jättebra just nu också, framförallt jobben mina. Jag väntar fortfarande på att det ska vända på riktigt…

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>