Frukost x 3

Sedan jag blev preggo har jag blivit en sådan frukostperson. Har alltid gillat frukost om jag får äta den ganska sent, men nu är jag av känd anledning väldigt hungrig direkt när jag vaknar.

Här kommer 3 underbara frukostar som jag inmundigat på sistone. En på lokal. En hos kompis. Och min favorit när jag äter hemma.

vasastan_0026 vasastan_0030 vasastan_0022

Är typ besatt av att äta frukost på Pom & Flora när jag är i Sthlm. Finns ju liksom inget bättre koncept än alla deras underbara bowls, nyttigheter och toasts med jordnötssmör. Sist jag var där åt jag en avokadomacka med fetaostkräm, grapefrukt med vispad kokosmjölk, cappucino och juice. Är det något jag haft craving på nu är det grapefrukt. Kan lätt äta 3 per dag.

vasastan_0012_1 vasastan_0002En annan dag förra  veckan åt jag denna underbara frukost i Vasastan. Finns inget bättre än lyxiga långfrukostar med kompisar.  Ge mig nu!!

preggo_vecka20_0013Här är min favoritfrulle hemma just nu. Grön smoothie bowl gjord på 1/5 banan, 1 kiwi, fryst mango (hur mycket? gå på känsla…), några blad med grönkål, en skvätt äppeljuice och eventuellt lite vatten. Och så toppar man med lite fräsig frukt, kokosflingor och chiafrön. Så enkelt, så snabbt, så gott, så nyttigt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>