Examensstress och glädjande besked

behind_the_scenes_7498_2På sistone har jag varit lite stressad. I slutet av april tar jag nämligen examen från min webbkommunikatörsutbildning på Medieinstitutet, och det betyder att jobbstressen har börjat knacka mig lite på axeln. Den här veckan fick jag dock lugnande besked. Jag får nämligen ett vik på Photowall (där jag gör praktik nu) på 75 % fram till sista december! Så nu kan jag pusta ut ett tag. :) Jag är så himla glad! Photowall är så himla fin arbetsplats med supertrevliga kollegor! Min titel är webbredaktör/PR assistent, och mina arbetsuppgifter är blandade. Högt och lågt, kreativt och administrativt, och det kommer bli så himla bra! Plus att det passar mig perfekt med 75 % för då hinner jag även med fotograferandet, sjungandet och bloggandet. :)

Bilderna ovan är från Photowalls Instagram, och jag har tagit allihop. Följ oss på @photowall_sweden vet ja, så får ni se lite vad jag pysslar med!

Nu ska jag kila iväg på teater. Hoppas ni får en ljuvlig fredagskväll! Puss!

Transaltion: Happy friday! Just found out I got a jobb at Photowall as a web editor / PR assistent. Yey!

 

6 reaktion på “Examensstress och glädjande besked

  1. ISA

    men hurra! grattis till det. Och lite roligt att det är kind of min drömutbildning. Eller ja, vill också jobba med något väldigt liknande! Som resten av sverige iofs men ;)

    Svara
  2. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

    Tack! <3 Känns mycket bra! Sök utbildningen vet ja! Man kan styra vad man vill jobba med ganska mycket, och verkligen inte omöjligt att få jobb. :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>