En liten smak av höst

collage_höstI morse tog jag ett turbulent flyg från Oslo och landade i hösten i Stockholm. Regnet smattrade mot de små flygplansrutorna, en buss och en tunnelbana bort gick jag in i ett klassrum och så var liksom sommaren typ slut. Fast jag vet, bara i min kalender egentligen, och i regnet som så demonstrativt föll. Än är det bara mitten på augusti, och jag tänker att det gärna får vara sommar minst en månad till innan det är dags att ta på sig basker och tjocktröja, dricka varm choklad på caféer, sparka löv på långpromenader och krypa in i biomörker. För när det väl händer, kommer det i så fall kännas helt okej.

(Bildkällor på pinterest)

Translation: Today I started school, so autumn is sort of here now, but hopefully summer will stick for a few weeks before it gets cold.

 

4 reaktion på “En liten smak av höst

  1. Jess

    Det låter rätt mysigt med höst ändå. Särskilt när vi haft en sån fin sommar! Idag var första dagen på jobbet efter semestern för min del och regnet smattrade mot fönsterrutan även här på Västkusten så det kändes lämpligt :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>