En liten lägesrapport

roadtrip2014CF008818

roadtrip2014CF008820

Foto: Christian Gustavsson

Christian har en ganska ny kamera, en Mamiya. Det är en mellanformatskamera, som tar så himla fina bilder. Precis innan semestern köpte han ett digitalt bakstycke som gör att man kan använda den digitalt istället för med film (så nu kan han välja). Ingen billig historia vill jag lova, men oj vilken känsla det blir i bilderna! Bilderna ovan är tagna med den.

Just nu sitter jag på ett tåg på väg ner till Göteborg. Jag åkte hem från Värmland i fredags för att jobba lite, och Christian körde bilen ner till Göteborg. Nu ska jag möta upp honom och så ska vi vara några dagar på Hamburgö, en av de bästa platserna som finns. Sommaren går så himla fort, och jag vill bara frysa tiden, men det går ju inte, så en får bara njuta skiten ur den så gott det bara går. Samla på sig så mycket sommarmolekyler som en kan som ligger kvar och värmer när mörkret kommer.

Älskar att åka tåg. Läsa och filosofera. Har också börjat kolla på Felicity, min gamla favoritserie från gymnasiet. Sån nostalgikänsla! Och konstigheten i att när jag sist såg den var jag yngre än rollkaraktärerna, nu är jag typ 10 år äldre. Jeeezus…

Translation: My bf bought a new camera, a mamiya, the photos above are taken with it. Right now I’m on a train to Gothenburg. Are going to spend a few days on the westcoast. 

 

4 reaktion på “En liten lägesrapport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>