Emmie_Louise_7672

Vackraste.

Det var en iskall vinterdag och vi var stod i kön till Under bron. För att hålla värmen sjöng vi och väl framme blev vi nekade att komma in p.g.a att vakten tyckte vi var för fulla. Vi hade druckit ungefär 2 öl var och blev såklart väldigt upprörda pga att man blir nekad för att man sjunger och är glad (vi är ju förtusan artister! Vi sjunger jämt!) Efter ihärdigt tjatande och överklagande kom vi till slut in. Väl inne på dansgolvet står plötsligt en dödssöt tjej och dansar med oss, och innan jag vet ordet av har de armarna om varandra.Emmie och Louise.

Jag har aldrig sett Emmie så lycklig som när hon är med Louise, så det var tur att vi tjatade oss in den där vinterdagen. För vackrare par finns inte. Kärleken är så vacker! Alla form av kärlek, hur någon kan tycka något annat är för mig helt jävla obegripligt. Och med det sagt vill jag såklart önska alla Happy Pride och bjuda på några bilder jag tog häromdagen på de vackra tu.

Emmie_Louise_7546_klar

Emmie_Louise_7431 Emmie_Louise_7641 Emmie_Louise_7507_klar_2

Emmie_Louise_7672

Emmie_Louise_7587

♥♥♥

Translation: Emmie and Louise, the most beautiful couple! Love is the most beutiful thing! Happy Pride, ya’ll!

8 reaktion på “Vackraste.

  1. Pingback: Kaffe, öl och strawberry daiquiris. En bättre fredag. - Isabelle Pedersen

  2. Pingback: Frågor och svar; Min blogghistoria (del 2) - Isabelle Pedersen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>