Det bästa med att bo här uppe

gräftåvallen_mars_4552_1 gräftåvallen_mars_4546_2 gräftåvallen_mars_4593 gräftåvallen_mars_4532 gräftåvallen_mars_4547 gräftåvallen_mars_457 gräftåvallen_mars_4527_1 gräftåvallen_mars_4581 gräftåvallen_mars_4649_1

gräftåvallen_mars_4680

Alltså, det absolut bästa med att ha flyttat hit är att vi har så nära till våra fjällstugor (Basses familj har en, min en, jag vet… sjukt lyxigt!). I helgen var vi i Basses stuga i Gräftåvallen och jag tycker inte att det finns något bättre än att vakna upp ganska tidigt en lördag, äta frukost framför tv:n, läsa lite och sen ta en tur med skotern (eller åka skidor om en är hurtig) och grilla sojakorv och bara vara. Komma in igen rosig om kinderna, tända en brasa, öppna en öl och se en Bergman-rulle. Det är så drömmigt att jag vet inte vad. Jag slappnar aldrig av så mycket som när jag är där. Och vi kunde till och med sova där tills i morse, för jag skulle vara på jobb klockan 9, och nu behöver vi inte köra 7 timmar till Stockholm längre. Japp, det stämmer, jag har fått ett jobb! Bara ett vik i tre månader, men det är alltid en början, och jag är jätteglad för det. :)

8 reaktion på “Det bästa med att bo här uppe

 1. Sandra

  Det ser helt fantastiskt ut! Önskar att någon endaste person i min eller min sambos familj hade en stuga av det här slaget :P Stort grattis till jobbet, så skönt när saker faller på plats och löser sig!

  Svara
 2. M

  Hej! Jag ville bara säga att jag följt din blogg i flera år och den är en av mina absoluta favoriter. Tycker den bevisar att man inte behöver göra nya inlägg varje dag för att hålla läsare intresserade huvudsaken är snarare kvalitén på inläggen som kommer upp. Och när det gäller din blogg så kan man gå in och kika med jämna mellanrum och så är det som en mysig lyxig treat när det kommer ett nytt inlägg! Det är alltid superfina foton, bra innehåll och så gillar jag att du har din egen stil och kör ditt eget race. Jättekul nu också att du flyttat till Östersund! Känns uppfriskande och nästan exotiskt att läsa om skoterturer istället för Stockholmsklubbar ;)

  Grattis till jobbet!

  Svara
 3. Inger

  Åh det ser fantastiskt ut och vilken lyx med två stugor!
  Stort grattis till det nya jobbet – allt kommer att ordna sig jättebra till slut!
  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>