Japanse_Princess-Party_0116

All denna tröttsamma brist på kunskap får mitt feministhjärta att gråta

Isabelle Pedersen, lila hår

Foto: Christian Gustavsson

Tack för alla era svar, eller snarare berättelser, om hur ni ser på det här med barnfrågan. Skönt att en inte är ensam, och skönt med pepp för vilken väg en än tänker ta i livet. Det är banne mig ingen lätt sak, för pausa tiden är ju en omöjlighet (damn it!). Men men… det blir nog bra, hur det än blir. Viktigast är ändå att man gör sina val för sin egen skull, och på sitt eget vis, och inte låter norm-stressen ta över. Tills vidare fortsätter jag leva som om jag vore 22. ;)

Förövrigt så har jag varit så trött över Blondinbellas vansinniga brist på kunskap om feminism, och tycker att ni kan läsa Hannepees och Emmas vintage svar på det hela. Förstår verkligen inte vad som händer, varför det är en sådan hets mot feminister ute i vårt avlånga land, det är beyond mitt förstånd. Så här kommer pepp och kärlek till alla som kämpar till sista blodsdroppe för en JÄMSTÄLLD TILLVARO FÖR ALLA! Puss!

2 reaktion på “All denna tröttsamma brist på kunskap får mitt feministhjärta att gråta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>