littlebox_3_0322

Datorpimp.

Idag vandrar jag runt lite i Stockholm. Det är soligt och vår i luften och påskris i varenda hörn. Nu sitter jag på café och dricker rosa lemonad och pysslar lite. Fick så fina klistermärken i senaste my little box  (som jag ju har ett litet samarbete med), och tänkte att det var en lagom aktivitet för dagen, att pimpa min dator lite. Tyckte det blev ganska så cute. :) Fick ett ganska så fint datorfordral oxå, lite stort, men det gör inte så mycket.
littlebox_3_0316 littlebox_3_0322 littlebox_3_0326 littlebox_3_0327 littlebox_3_0330 littlebox_3_0332
Translation:
Pimped my computer with cute stickers from my little box today.

 

4 reaktion på “Datorpimp.

 1. Li

  Hej finaste du! Jag tycker den här ”My little box” verkar helt fantastisk och undrar om du vet hur en annan också kan få sådana i brevlådan och vad det kostar, om det gör det? Jag har varit inne och tittat lite men allt står ju på franska och jag förstår verkligen ingenting.. Försökt klicka på engelska men det kommer inte fram något om ”My little box” då..

  Tack på förhand,
  Kram

  Svara
 2. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

  Hej! Jag håller på att kolla upp om det går att prenumerera till Sverige. Väntar på svar. Kika in om ett tag igen så ska jag svara! Kram!

  Svara
 3. Li

  Hej igen! Tänkte höra med dig om du fått något svar angående ”My little box” som jag undrade över? Kom på nu att du bad mig kika in efter ett tag ;)
  Hoppas allt är fint med dig!
  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>