Borttappade ord och en kvarglömd kamera

Sommar_Västkust_Madonna_0511 Fårö2013_5508_1 Sommar_Västkust_Madonna_0176_2

Jag har tillfälligt tappat mina ord, kanske svettats ut dem i den här värmen. Min kamera är kvarglömd på en fest, så en Storsjöyra, blåbärsris och porlande fjällvatten fick bara bo i mitt minne den här gången. Om en vecka börjar jag skolan, så med borttappade ord och kvarglömd kamera låter jag det mesta bo i minnet för nu. Det känns fint. Jag ska njuta skiten ur dessa sista dagar innan hösten tjuvstartar och jag ska krama om mina klasskompisar.

Translation: In one week my school starts again, and for now I’m just enjoying every second of the summer, that’s why I’m not here so much. 

5 reaktion på “Borttappade ord och en kvarglömd kamera

 1. Cecilia

  Hej finafina du! Nu har jag väntat i år och dar på att fantastiska Hejdå Patriarkatet ska komma ut på spotify men vet du om det kommer hända? Eller sitter jag och hoppas i onödan? Det vore så grymt att kunna lägga till den i förfestlistan (och alla andra också såklart) och kunna vräka ut den på varje fest! <3 Puss och kram!

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Hej! Åh, jag har också väntat, för det är sagt att den ska komma. Ska kolla upp det närmare, vad som hänt… Puss!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>