Bonjour!

Dagarna rusar fram och iväg, en klipper hår som plötsligt blivit långt, det går hål i tröjor en tyckte var nya, en vinter är plötsligt över fast vi knappt märkte att den började, och snart är Kungsträdgården rosa igen.

Ibland går allt så fort att jag tänker att jag inte ska hinna med det här med bloggande. Att det kanske är dags att börja avveckla. Men så tänker jag på alla de där dagarna när en sitter där med huvudet proppfullt av annat, hur skönt det ändå kan vara att ta en paus och bara skriva annat. Och sen tänker jag på de andra dagarna, då en inte alls har så mycket, hur bloggen hjälper en att hålla kreativiteten flytande. Och så tänker jag på alla fantastiska människor jag mött genom bloggen, jobb jag fått göra, roligheter jag fått vara med om, alla ni fina som läser… Och slutligen landar allt i, att jag kanske faktiskt aldrig vill sluta blogga.:)

Så för ett tag sedan, när bästa Emma frågade mig om jag ville vara med i nätverket Bonjour blogs, som hon startat tillsammans med Bonjour Madeleine, så sa jag ja. Tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att starta min alldeles egna sight, där jag kan samla både blogg, portfolio och musik. Och vet ni? Det känns faktiskt hur bra som helst redan. Hoppas innerligt att ni stannar kvar med mig på den här platsen (bloglovin kommer automatiskt ändras inom kort). Att ni också kommer trivas. Puss och pepp!

hasbeens_byxdress_grolsch_9221Translation: From now on, you’ll find me here. :)

 

9 reaktion på “Bonjour!

  1. Lenita

    Såå mycket bättre alltså! Har tyckt det vart segt att ladda radarzine sidan med alla fina bilder, och nu går det ju hur lätt som helst. Verkligen superfint och älskar alla bonjourbloggarna :) Pepp och applåder kommer därmed lastade.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>