Blomster och hösttankar (och en liten vädjan om hjälp från er)

20160819_0014 20160819_0008 20160819_0013 20160819_0011 20160819_0015 20160819_0019

Plockade blommor  häromdagen. En bukett med lite sommar och lite höst – precis som det är i livet just nu. Lite brytpunkt och det känns både vemodigt och mysigt på samma gång, men mest mysigt faktiskt (om man inte tänker på att vintern kommer efter hösten).

Jag ser fram emot hösten hur som. Nästa vecka åker jag ner till Sthlm och ska hänga där ett tag och krama alla personer som jag saknar när jag bor här uppe. Och så ska jag jobba lite. Kommer under hösten konsulta för Photowall, och tänkte kickstarta det med att hänga på kontoret några dagar med alla grymma Photowallare.

Förutom Photowall tänkte jag pyssla med lite annat också. Har fått ett superroligt uppdrag här i Östersund, som är något helt nytt för mig. Vill inte säga vad det är då jag inte skrivit kontrakt och så, men ni får nog veta tids nog.

Sist men inte minst så tänkte jag försöka satsa lite mer på den här platsen också, och jag känner att jag skulle behöva er hjälp. Har känt mig lite vilsen här, känns som om jag knappt har nån tydlig inriktning längre, och skulle behöva lite inspiration för att få lite fart i bloggandet. Vad tycker ni om att läsa om? Något ni inte gillar? Något ni vill att jag bloggar mer om? Skulle bli så himla glad om ni kunde hjälpa mig lite på traven, så kan jag försöka göra det här till en plats som vi gillar att hänga på tillsammans. <3

12 reaktion på “Blomster och hösttankar (och en liten vädjan om hjälp från er)

 1. Karin

  Det känns synd att skriva bara ett område som du kan blogga om när du är en grym livsstilsbloggare. Men gärna mer norrland isf. Och dina tankar kring att bo där.

  Svara
 2. Isabel

  Din blogg är min favoritblogg och jag blir alltid glad när jag öppnar den och ser att du lagt upp ett nytt inlägg. Jag tycker att du redan har en bra mix av olika ämnen, men tycker nog allra mest om när du lägger ut bilder på er fina lägenhet och när du skriver om olika jobb du gör (då jag själv jobbar med liknande saker). Uppskattar allra mest (och inspireras mycket av) dina fotografier, så jag tycker väldigt mycket om när du lägger upp en serie bilder. Jag håller själv på att lära mig mer om foto och inspireras mycket av dina bilder, så skulle gärna läsa ännu mer om fotografi.

  Svara
 3. Maya

  Mer av samma! Inredning, mode, mysiga saker som du och Sebastian hittar på.. men också gärna feministiska/politiska inslag. Överlag tycker jsg dina inlägg är grymma så det gör inte så mycket att de kommer glest :)

  Svara
 4. Tale

  Hei, kan du skrive om hvordan det er å like storby og liten by (stad) på en gang, og om landskapet i og rundt Östersund? :-)

  Svara
 5. Noris

  Bäst inriktnig tror att du får om du skriver om sådant du själv tycker om och är intresserad av! Då blir det mest genuint och långsiktigt. Min erfarenhet av bloggare som mest skriver om det som andra vill att de ska skriva om, är att de tappar det efter ett tag eftersom det inte kommer inifrån, och då orkar man inte ”underhålla” eftersom energin inte kommer naturligt! Ett tips :)

  Svara
 6. Magpie

  Håller med föregående talare, jag gillar mixen av personligt och professionellt som du har på din blogg. Personligen gillar jag att läsa om andra folks vardag hellre än lyxiga fester och sånt man aldrig får vara med om själv… :)

  Svara
  1. Anna

   Precis! Plus att det är skittråkigt att läsa/se på bilder från andras fester. Mycket roligare att läsa om ert renoveringsprojekt, utflykter, vardagsinlägg mm.

   Svara
 7. Annie - lättlagat vegokäk

  Jag tror aldrig att jag har läst ett inlägg här som jag inte tycker om! Din blogg är enligt mig som allra bäst när det är en härlig mix av inlägg – som en blogg-smågodispåse :)
  Om jag får önska fritt inför hösten så skulle jag vilja se:

  - Hur ni letade inredningsinspiration till ert nya hem – för det är ju bara föör jävla snyggt!
  - Att du delar med dig av hur du tacklar frilanslivet (jag tänker alltså kanske nåt a lá cashew kitchens frilansfridag)
  - Kanske en och annan outfitbild i ett höstigt Östersund
  - Gärna något matrelaterat (mest för att jag älskar mat så innerligt, hehe). Behöver ju inte vara ett eget recept, utan kan ju också vara rätter som du vill laga från pinterest, hur en veckomeny ser ut, något du har ätit ute, en lista om mat osv.
  - Tips på filmer (tack för tipset i det här inlägget!)
  - Några längre texter/krönikor – slukar alltid dessa inlägg!
  - Och sen också fortsätta att skriva om och dokumentera din vardag med kamera förstås! :)

  Tack för din fina blogg <3

  Svara
 8. Evelina

  Jag tycker att det är så fint när du visar att en stad som är mindre än Stockholm också kan ha massor av snygga, mysiga och häftiga platser att besöka. Och mera lägenhet och inredningsprocess ser jag gärna!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>