vintage_möhippa_7041_2

Behöver du en bröllopsfotograf eller en sångerska?

Det närmar sig ju sommar och giftas-tider för en del lyckliga tu, och härmed tänkte jag göra lite reklam för mig själv! :) Jag fotograferar ju nämligen en hel del, samt att jag sjunger lika mycket. Så är det så att man behöver en fotograf, eller någon som sjunger på vigseln så får man hemskt gärna höra av sig till mig. Det bästa är ju att man kan slå 2 bra flugor i en smäll om man anlitar mig, så kirrar jag både sång och foto. :)

Har inte fotat så supermycket bröllop just, men en hel del annat, och här kan ni se blandade exempel på hur det kan se ut när jag fotograferar. Viktigast är att vi tillsammans kommer fram till hur ni vill bli plåtade, om ni vill ha det klassiskt, åt vintagehållet, eller kanske annorlunda normbrytande på något vis? Jag kan plåta enbart porträtt, och om ni även vill att jag ska vara med och dokumentera under middagen, så går det självklart att ordna!

När det kommer till sång så låter jag såhär och spelar oftast tillsammans med min vän Agnes (som ni ser i första klippet):

Maila mig på pedersen.isabelle@gmail.com för mer information samt prisuppgifter.

Translation: If you need someone who can sing or take photos at your wedding, please contact me on pedersen.isabelle@gmail.com

4 reaktion på “Behöver du en bröllopsfotograf eller en sångerska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>