Att göra bröllopsinbjudan (!!!)

Vi hade bestämt att vi skulle skicka ut vår inbjudan innan mars var slut. Det var väldigt optimistiskt. Helt plötsligt var det mitten av april och jag började svettas lite av tanken på att vi måste få till något. Efter att ha lekt lite fram och tillbaka, med försök att göra något vackert med bara text och mönster kände jag till slut att det verkligen inte blev så som jag tänkte i mitt huvud  ( för att jag såklart inte är någon stjärna på att illustrera), det blev bara tråkigt och opersonligt. Vi ville ha ju något personligt som liksom säger något om oss och att det blir en fet fest! Så då bestämde vi oss för att ta kort på oss själva istället, även om vi från början hade sagt att vi absolut inte ville ha det. Jaja… jag har alltid varit den ambivalenta typen…
inbjudningskort_0900

För någon vecka sedan kom våra kort (vi beställde dem på Tryckstudion), och de senaste dagarna har vi skrivit adresser till tusen, och nu är de äntligen ivägskickade.inbjudningskort_0914

 

Känns så himla märkligt att sitta och titta på sin egen bröllopsinbjudan(!!!) Trodde typ aldrig att det skulle ske.  Men nu ska det verkligen bli bröllop i höst och det känns så overkligt men ändå så verkligt när allt kommer omkring. Jag är så pepp att jag kan spricka!
inbjudan_8795

Från början hade vi bara tänkt ha ett kort, och då såg det ut lite såhär.

inbjudan_8796

Och lite såhär. :) Men så hade vi så svårt att välja, så då satte vi ihop ett gäng istället och photoshopade lite med texten. :)

inbjudningskort_0907_1

Jag vet att det inte är den vackraste av inbjudningar, men den gör mig så väldigt glad! Så himla mycket han och jag liksom. 

Translation: Our wedding invitations. A little crazy, just like us! 

8 reaktion på “Att göra bröllopsinbjudan (!!!)

 1. Sofia

  Hej! Om jag förstår det rätt så har ni två inte varit tillsammans så länge alls, men har ändå bestämt er för att gifta er? Kan du inte skriva lite mer om det? Hur det känns, om det är läskigt, hur man kan känan sig så säker? Det verkar så fint och jag är så nyfiken!

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Nä precis, när vi gifter oss har vi bara varit ihop lite mer än ett år, så det kan ju verka lite galet, men jag har aldrig varit mer säker på något. Jag kan absolut skriva ett inlägg om det. :)

   Svara
 2. Amanda

  Alltså ÄLSKAR det slutgiltiga resultatet!!! Blev superfint! Om jag gifter mig någon dag ska jag göra något liknande till kort! Perf!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>