Allt är så himla jätteroligt men jag är ändå lite trött bakom ögonen

Isabelle Pedersen kjol från Monki Isabelle Pedersen Isabelle Pedersen kjol och top, Monki

Isabelle Pedersen

kjol Monki

Isabelle Pedersen

Foto: Christian Gustavsson

Jag vill helst ha på mig samma kjol varje dag. Den kommer från Monki och passar till allt. Igår sålde de våfflor i lekparken utanför där han bor, barnen stojade och fastän vinden var kall och skvallrade om att april ännu inte kommit, så kändes det som vår i luften. Jag satt inne och jobbade hela dagen, skrev listor för att få översikt, ty mitt huvud har lätt att blanda ihop allt annars. Spenderade 4 timmar av kvällen med min fina ABBA-kör och vi fick veta att självaste Björn Ulveus kommer och lyssnar på vårt rep nästa vecka. Vi fick också veta att vi ska vara med i Nyhetsmorgon den 6:e april, då får ni kika om ni vill!

Idag har jag på mig exakt samma kläder som igår, förutom andra strumpbyxor. Mitt hår är lockigt istället för rakt och vi har hittat på sagokaraktärer i skolan. Ikväll ska vi spela in en låt som vi har skrivit till #femifilm och allt är så himla jätteroligt men jag är ändå lite trött bakom ögonen.

Translation: I love my new skirt from Monki, I wish I could wear it every day, like a cartoon character. At the moment I have a lot of rehearsals with my ABBA-choir (we’re going to London in 2 weeks :)) and also I work with the feminist project #femifilm.

2 reaktion på “Allt är så himla jätteroligt men jag är ändå lite trött bakom ögonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>