Amsterda-mars-2013_0057

Jag ville skriva om kärlek…

Amsterda-mars-2013_0054 Amsterda-mars-2013_0057(bilder)

Jag ville skriva om kärlek. Kärlek som bubblar, som bränns, som känns ända ut i fingertoppar. Men jag kom av mig. Famlade efter vägar, snubblade i trappor, skrapade knän mot grusig asfalt. Var för jävla cynisk och förminskade allt som kändes tills jag inte trodde mig känna någonting alls.

Då vände han om och gick 1000 steg ifrån mig. Tittade tillbaka  ibland och försökte möta min blick men jag var för rädd och vände blicken ner i marken.

Jag kunde inte sova om nätterna. Tittade på hans bilder 1000 gånger, vände ut och in på alla ord han skrivit till mig. Grät. Saknade.  Men jag vågade inte möta hans blick, för tänk om allt var för sent nu? Han var 5000 hustak bort, och allt jag önskade var att han var under mitt, fastän det var jag som bett honom gå.

När min värld rasade samman för två veckor sedan blev allting suddigt. Utom han.  Han var plötsligt alldeles nära intill igen. Mer nära än någonsin tidigare. Höll min hand så hårt och sa att jag inte ska behöva gå igenom det här själv. Att vi båda varit rädda räknades inte längre. Inte när det verkligen gällde. Och jag är honom evigt tacksam.

Jag ville skriva om kärlek. Jag ville skriva om han som ligger här bredvid. Han som får mig att skratta när det egentligen borde vara omöjligt. Han som kysser bort det onda. Han som får mig att inse att ingenting någonsin är för sent. Om honom ville jag skriva.

7 reaktion på “Jag ville skriva om kärlek…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>