Älskade Stockholm, vad jag kommer sakna dig

Stockholm_0378 körsbärs_djurgården_1358 intetillsalu_folkhemmet_2689

rödkavaj_1059 (kopia)

kungsa_enafors_0955

Esther_Grönan_5572_1 värmdö_weekday_5303 värmdö_weekday_5336

balkongpizza_2848 vinterviken_sommarkväll_4082 Urban-Deli_6785_1

trädgården_premiär2014_2478 (kopia)

trädgården_premiär2014_2481

takfest_79161 Stina_Esther_dansfest_3399 JoppeAlex_0793 hasbeens_byxdress_grolsch_9268 fredhäll_trädgården_3350_1
bröllop_grönalund_4200

Josefin_matmarknad_3

moderna_2905

Urban-Deli_6791

Vackra Stockholm. Du har varit mitt basecamp de senaste 11 åren. Helvete vad jag tycker om dig! Du är så vacker att det gör ont i själen. Jag gråter när jag skriver det här. Tårar droppar ner på mitt tangentbord. Jag ser fram emot att flytta, ser fram emot att starta nya äventyr, det ska bli skitkul!  Men jag vet inte om jag riktigt förstått att det innebär att jag faktiskt ska flytta härifrån. På fredag går flyttlasset. Har varit så uppe i alla tankar och all planering att jag glömt bort hur sorgligt det faktiskt också kommer bli. Har redan gråtit flera gånger när jag sagt hejdå till vänner och flyttrensat i mina gömmor. Jag vet att jag kommer vara här nere mycket, men det kommer aldrig bli samma sak. Åh, det är en sentimental vecka jag har framför mig. Men det kommer bli bra, visst kommer det bli bra? (Annars får jag väl flytta tillbaka ;) )

Translation: I’m leaving Stockholm on Friday. Moving to Östersund, up north. Looking forward to it, but will miss Stockholm so so much!!

 

12 reaktion på “Älskade Stockholm, vad jag kommer sakna dig

 1. Emmelie Rosenberg

  Förstår du blir nostalgisk Isabelle. Det är sorgligt och jobbigt att lämna någonting kärt. Jag tycker ni är modiga som prövar nytt. Ser fram emot att följa era äventyr och vill verkligen komma upp och hälsa på och se hur ni har det.
  Vi ska också lämna ”innerstan”, men beger oss inte lika långt. Vi har köpt ett litet hus i samma kommun jag växte upp. Det är med stor glädje, men också med en viss bävan jag flyttar. Motstridiga känslor. Bearbetar beslutet varje dag samtidigt som jag knarkar renoveringstips och Pinterest. Stora kramar Emmelie

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Åh, vad underbart med hus, Emmelie!! Stort grattis! Ser fram emot att komma på besök. <3 Och ja, det är väldigt motstridiga känslor, men en kan ju aldrig veta hur en trivs om en inte provar. Stora kramar tillbaka!!

   Svara
 2. Wilda

  Åh så vackra Stockholmsfoton! Jag flyttar förhoppningsvis dit under sommaren och har längtat tillbaka i elva år. Förstår att det gör ont att lämna, men herregud så fantastiskt ni kommer att få det! Ser fram emot att följa med här till det nya livet.

  Svara
 3. Anna Lidman

  Fina vackra älskade vän. Läste detta nu och började också gråta. Massor faktiskt. Men på ett fint sätt – det finns så mycket underbara minnen att se tillbaka på! Och som det redan skrivits i detta kommentarsfält – Stockholm finns kvar. Vi finns kvar. Och det kommer INTE att ändras även om du flyttar lite längre bort. Dessutom är ni så coola och modiga som gör detta! Som min kloka far alltid säger: – Det är bara det man inte testar som man ångrar. Och känner jag dig rätt hade du inte kunnat njuta av Stockholm fullt ut om du inte hade gjort detta, då hade du gått och funderat på hur det hade kunnat bli istället. Så kör! Testa! Njut! Se det som ett tag i livet, och blir det för alltid så är det ju för att ni väljer det, så det kan inte bli annat än bra! Älskar dig, hälsa Basse (och kom ihåg att vi har en maaaaaagisk semester att se fram emot – bokad och klar )

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Din far är klok, och även du! Allt du säger är ju rätt, och jag är så obeskrivligt tacksam att ni finns i mitt liv och alltid kommer att göra det. Love you!!! <3 Och ja, gud vad jag längtar till vingårdshäng i Provence! Det kommer bli legendariskt! <3

   Svara
 4. Elina

  Hej!
  Jag går igenom ungefär samma som dig just nu. Jag och min fästman ska till sommaren flytta tillbaka till vår lilla hemstad (Mariestad) efter 6 år i Göteborg.
  Träffade mina fina Göteborgsvänner igår och blev väldigt emotionell. Vet att Göteborg finns kvar men kommer ju aldrig bli detsamma.. och det är skrämmande. Tycker det är väldigt skönt att läsa din blogg och följa er resa eftersom känner igen mig. Lycka till!

  Svara
 5. Louise

  Hej Isabelle! Jag kikade runt på din blogg och hoppades på att hitta din och Basses ”kärlekshistoria”. Är det bara jag som har missat den eller har du aldrig skrivit om den? :) Tack för en kanonblogg och all lycka i flytten. Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>