Malaysia_Dag3_0921

Djuren.

Malaysia_Dag3_0921 Malaysia_Dag3_0926

En del turistiga utflykter har vi gjort. Vi besökte Bird paradise på Langkawi. Jag mådde mest dåligt över att djuren hade så lite plats… Men när fåglarna som flög fritt där inne åt ur mina händer, då kände jag mig som Sofia i Bröderna Lejonhjärta. Det var fint.

fiskar_7183 fiskar_7213

På Underwater world kikade vi på fiskar som inte heller hade så mycket plats… Det här är en kubmanet, något som jag varit rädd för under hela resan. När man badar här kan man nämligen stöta på dem om man har otur, och har man extra otur är det en väldigt farlig sort som kan döda en männsika på några sekunder. Usch….

hopping_lipe_7293 hopping_lipe_7298 hopping_lipe_7303Och så aporna, som är överallt på Langkawi, och som inte är så speciellt rädda för människorna.

lipe_sistadagen_7930 lipe_sistadagen_7943

 

Koh Lipe är hundarnas ö. När man går ut på morgonpromenader följer de med. Den ljusa hunden har följt oss hem till dörren varje kväll och ibland legat och sovit utanför. Så himla mysigt.

Translation: We went to Bird paradise and Underwater world on Langkawi. I mostly felt sorry for the animals… On Langkawi there are monkeys everywhere, and on Koh Lipe dogs that follow you on your morning walk. Me like!

En reaktion på “Djuren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>