Suit up!

suit_0047 suit_0018 suit_0045 suit_0037_1

För det mesta när jag drar runt med barnvagn här på gatorna i Sumpan eller sitter hemma och svettas med Dodo i soffan ser jag ganska förtappad ut. Eller alltså nej, jag ser helt enkelt ut som en nybliven morsa som inte orkar/hinner bry sig, vilket ju är fullt normalt och förståeligt. Men faktum är att jag alltid längtar efter att klä mig som jag brukar, alltså som jag brukar när jag jobbar/går på aw/är bland folk/går på fest. Jag råkar ju vara en person som i grunden fullkomligt älskar kläder. Tyvärr kommer jag inte i hela min garderob än, så utbudet är skralt, och det ska ju gå att amma i, men så fort jag får tillfälle vill jag gärna klä mig som mig själv, för att liksom känna att jag inte helt tappat bort mig själv.  Make  sense?

Så här såg jag hur som helst ut idag när det var höstkänsla i luften men ändå nästan sommarvärme. Bästa vädret! Dessutom har ju basker-säsongen börjat nu!  Basse hatar när jag har basker och brukar gömma mina baskrar. Jag fattar ingenting. Basker är ju asbäst. Han får stå ut. :)

4 reaktion på “Suit up!

 1. Anna

  Hej!
  Jag har också nyss fått barn. Jag tycker amningen är rätt jobbig, jag känner mig rätt låst av det…kan du inte berätta lite om hur det fungerar för dig?

  Svara
 2. Agnes

  Vad underbart att få klä sig så tjusigt, du ser fantastisk ut! Själv har jag helt tappat min stil bland amningslinnen, byxor med resårmidja och bekväma skor. För att inte tala om att alltid ha håret i en TOFS! Helst skulle jag vilja vara med i ett ”gör om mig” program!
  Tack för en fin och inspirerande blog.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>