PMS-dag

Stockholm_maj_7944_1 Stockholm_maj_7962 Stockholm_maj_7954

Såhär såg jag ut en dag för ett tag sedan när jag kände mig ganska fin. Idag känner jag mig allt annat än fin. Ni vet en sån där dag då man vaknar på fel sida – när allt känns lite jobbigt, när alla kläder sitter fel, när jag håller på och dör över det faktum att det tar sådan tid med vår lägenhet, när man är avundsjuk på alla som verkar leva så perfekta liv, när man hatar sig själv ännu mer och tänker att man inte förtjänar nåt bra eftersom man uppenbarligen inte uppskattar allt det fina man ändå har. När man har en riktig jäkla PMS- dag helt enkelt. Det suger. Hoppas att ni har en bättre måndag. ;)  Vi hörs när jag är lite gladare, och då ska ni få en uppdatering kring hur det går med lägenheten. Allt tar verkligen en evighet, och jag är fan på bristningsgränsen efter att ha ett eget hem just nu,  men det är faktiskt inte så långt till inflytt. Puss på er från en liten citron i södra Norrland.

Jacket – VILA / Jeans – ACNE / Shoes – Vagabond / Shirt – Zara / Bag – & other stories

En reaktion på “PMS-dag

  1. Emmy

    Usch ja exakt en sån dag hade jag med förra veckan och japp det var pms. Blir helt jäkla galen av det :( men som tur är går det över.

    Kämpa, snart flyttar ni in och livet blir lite ljusare! Plus att vi har hela sommaren framför oss, hurra! Kram på ‘re.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>