Nya skor för nya tider

new_shoes_3907

new_shoes_3949

 

Måndag och nya tag. Tack kära ni för ert stöd i all denna soppa, det betyder mängder. Och ja, allt kommer ju lösa sig. Har redan tusen nya tankar om vad framtiden kan innehålla, men sen gäller det ju att komma fram till vad en helst vill också, och det är inte alltid det lättaste, när det finns en hel värld full av möjligheter. ;) Ibland tänker jag att min största tillgång, men även det som gör det krångligt är att jag vill (och är hyfsat bra på) ganska många saker. Jag vill fota, skriva, jobba med sociala medier, med inredning, med mode, jag vill sjunga,  jag vill spela teater och öppna egen verksamhet. På något sätt kanske jag kan jobba lite med varje, men kanske det bara är att skjuta sig själv i foten? Att det liksom inte blir något riktigt av någonting då? Åh, jag vet inte…Jag tänker att jag inte ska forcera fram nåt, ska ta det ganska lugnt nu till en början och bara försöka andas lite och njuta av att vara i Östersund, för det har jag inte hunnit än. Så får jag se lite åt vilket håll det drar.

Innan jag kan landa i Östersund ska jag dock hänga lite i Stockholm nu,  ska jobba mina två sista veckor på Photowall (tapeten på bilderna ovan är från vår nya kollektion, cool va?) I helgen kommer Basse ner och vi har bestämt oss för att lyxa och bo på hotell. Under tiden vi renoverar så bor vi hos föräldrar, så det blir inte så mycket privacy, och vi känner att vi behöver det efter allt som hänt. Kommer kännas så märkligt att bo på hotell i Stockholm, men ska bli väldigt nice. Ska nog leka lite Stockholmsturist i helgen och ser fram emot det väldigt mycket. :)

PS. Skorna på bilden är nya och jag köpte dem för ett tag sedan på 75 % rea på & other stories.  Har ju alltid haft en fäbless för svartvita skor, och ser fram emot att kunna gå i dessa på våriga gator. Men innan dess ser jag också fram emot en vårvinter i Jämtland, men skidåkning, skoter, röda kinder och sojakorvsgrillning. Ni hör ju! Livet är ganska så himla fint ändå. <3

7 reaktion på “Nya skor för nya tider

 1. agnes

  ja fy 17 för soppor. men jag tror det kan bli hur bra som helst nu med. heja er! (och supertapet! är det matt eller blank yta? känner genast att jag behöver denna)
  kram

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Ja, fy bövelen för soppor, men tack fina du för pepp! Jag mailade dig angående tapeten, finns olika material. :) Kram!

   Svara
 2. Kristin

  Angående att skjuta sig i foten – själv jobbar jag som sångpedagog, sångerska i ett bluesband och på begravningar, bröllops- och porträttfotograf och körledare och så undervisar jag ideellt i bluesdans och DJ:ar swingmusik för lindydansare; och jag har aldrig aldrig haft så roligt som nu. När jag lyssnar på folk som säger åt mig att man inte”blir nåt” om man inte lägger all sin kraft på spetskompetens, då blir allt i min värld bara gråare. Det kanske passar andra men inte för mig. Så om du, när du har känt och tänkt och vilat förstås, känner att du vill göra allt – gör för guds skull det! Heja dig!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>