Kittad för ett år – smink, jeans och smycken

Nu tänkte jag visa vad jag fick med mig från när jag var på Sickla köpkvarter häromdagen.
outfit_sickla_9971_1
Sminknesessären jag har sedan tidigare är helt smutsig pga att mitt rouge och puder gått sönder och spritt ut sig i hela necessären, det där händer alltid mig av nån konstig anledning,hehe. Hur som, en ny nessecär kände jag att det var hög tid att införskaffa. Och så rouge och puder då, eftersom de tidigare var i spillror. Läppstift är det enda sminket jag är beroende av, älskar att ha färg på läpparna, så ett vårigt, lite mer rosa fick haka på, och en läppenna till det. Använder sällan läppenna, men har kommit fram till att läppstiftet ju faktiskt håller sjukt mycket bättre då.

outfit_sickla_9991

Såhär fint strålar ljuset in i vår fotostudio på jobbet, där jag knäppte de här bilderna härom kvällen.

outfit_sickla_9976

outfit_sickla_9989
Produkter från Make up store:

Läppstift: Duo adventure
Läppenna: Pink soda
Ögonpenna: Vanilla – fin att ha innanför nedre ögonkanten. Jag har förr haft vit, men det här blir lite mildare men piggar upp.
Rouge: Lush
Puder: Wonder powder – kalahari
Concealer: Reflex cover medium
Facemist – för att tillföra fukt och fixera sminket

outfit_sickla_0002
Best of brands hittade jag den skönaste randiga tröjan från Filippa K. Min kärlek till randiga tröjor kommer aldrig försvinna.

outfit_sickla_0005
Och även ett par Acnejeans. Så glad över dem! Perfekt höga i midjan och sitter som en smäck, plus att mina svarta byxor jag haft sedan tidigare håller på att falla sönder, så dessa var väldigt välkomna! Kommer förmodligen bo i dem.

outfit_sickla_0009
Från Aubergine fick jag med mig en lång blå kofta som jag tänker kommer vara perfekt till typ allt i sommar. Både över klänningar och jeans. Från Sibin/Linnebjerg.

outfit_sickla_0000
Och slutligen vill jag visa er dessa örhängen från Smycka. Stora ringar, miniringar och guldpluttar.

Nu har jag ungefär allt jag behöver i mitt liv. Förutom en bröllopsklänning. :)

3 reaktion på “Kittad för ett år – smink, jeans och smycken

    1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

      Ja, fast verkligen inte det lättaste heller, hehe… Finns så mycket fint, så mycket som är alldeles för dyrt och så mycket en kan få beslutsångest kring. Men absolut ett väldans lyxproblem. ;)

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>