Om Isabelle

tempus_höst_8216

Foto: Sebastian Landström

Jag tycker om saker som känns, sådär så det liskom snörper till runt hjärtat och tårar börjar rinna fastän man till sista stund försökte vara cool. Jag tycker om ord, ord som bildar meningar och berättar historier eller sjukt viktiga saker. En gång i tiden försökte jag måla, men insåg att jag var för otålig, och någonstans långt senare förstod jag att fotografering var mycket mer min grej.

Jag är väldigt ambivalent, och vill helst göra allt på samma gång, vet inte om det är bra eller dåligt. Jag tänker bra, och tror någonstans att det blir som man tänker.

Jag heter Isabelle Pedersen och är nyligen hemflyttad till Östersund efter 10 år i Stockholm.  Jag är utbildad musikalartist och webbkommunikatör och frilansar inom sociala medier, content, foto, pr och sång.

På den här platsen kommer jag dela med mig av det där som jag liksom funderar över och brinner för. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder , inredning, feminism, festligheter och vardagligheter bland annat.

Alla foton är tagna av mig om inget annat anges. Bilder där jag är med tas väldigt ofta av min duktiga pojkvän eller av vänner som ställer upp.  Vill du låna bilder så går det såklart finfint, så länge du anger källa och länkar hit.

Jag är väldigt glad att du hittar hit. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com