sommarstuga_dop_1422

Juni x 4.

Juni är ju inget annat än en förträfflig månad tycker jag. Vi kikar lite på hur mina junisar sett ut 4 år i rad.

Juni 2009:DSC01005

Bodde i underbara Midsommarkransen och hade picnicar och grillade mest hela tiden. Min syster tog studenten, jag och min dåvarande pojkvän Marcus renoverade och valde finfint kakel till köket, och jag återupptäckte 90-talsserien Mitt så kallade liv. Bästa serien!

 

Juni 2010:4749168603_6d80f39dd7

Midsommarkrans- idyllen blev ett minne blott under våren det här året och efter ett sprucket förhållande hamnade jag i Stureby. I juni började det bli lite ordning hemma hos mig. Och trots att jag älskade min nya lägenhet så ville jag fly från Stockholm ett tag. Planerade att bo i Oslo över sommaren och flyttade in i ett trångt kollektiv med galna, fina människor och började jobba som servitris. Dock blev vistelsen kortvarig pga hatade jobbet och saknade Stockholm. Väl hemma gick jag promenader i Stureby, grillade på tak, dansade halva nätter till Oscar Linnros Från och med du, och försökte läka hjärtan. Både mitt eget och andras. Det här var en ganska tung sommar, då många runt mig inte mådde så bra. Och inte jag själv heller för den delen.

Juni 2011.255758_10150275010101083_2370204_n

Den här sommaren blev det revansch. Kan ha varit en av de bästa somrarna någonsin! I juni jobbade jag 2 veckor på båt. Hängde i messen, Oslo och Kiel på dagarna, hade show på kvällarna. I Stockholm var jag mest ute och härjade hela nätterna p.g.a var helt ledig när jag var hemma. Jag var så jävla lycklig den här sommaren. Singel och bekymmersfri (typ).

Juni 2012: Djurgården_1757

Juni förra året var den regnigaste på typ 100 år. På riktigt. Även om det inte syns på mina bilder… Jag började jobba på Nordiska museet, var konferencier och sjöng till Agnes pianokomp på Nationaldagsfirande i Vasaparken, hängde i Värmland hos Christians mormor, firade midsommar i Köja, hade knästrumpor mest hela tiden och gick på en hel del loppisar.

Translation: June X 4.

En reaktion på “Juni x 4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>