river_island_9952_1

River island pressfrukost.

Ibland som bloggare blir man inbjuden till pressfrukost. Det är alltid trevligt tycker jag. Gratis frukost och inspiration på morgonkvisten är aldrig fel . I torsdags var jag på River Islands pressfrukost för deras höst- och julkollektion. River island är ett märke som jag kände att jag inte hade någon koll på alls, och var i ärlighetens namn skeptisk till om det skulle vara något för mig. Men jag blev positivt överraskad! Visst, det var mycket som inte var något för mig, men kollektionerna var väldigt blandade, och jag hittade flera finsaker som hjärtat började banka lite för. Det finns ingen butik i Stockholm än, men det kommer att öppnas en i Gallerian till våren.

river_island_9948 river_island_9968 river_island_9952_1

Som den här klänningen, supercute!

river_island_9955

Dessa byxor kanske jag ville ha allra mest. Kritstrecksrandiga, långa, vida. Hur fint som helst!

river_island_9962

river_island_9942-2

Många fina par skor! Billiga var de oxå.

river_island_9959

Guldskorna som skymtar i bakgrunden var vrålcoola.

river_island_9964 river_island_9972

Herrkollektionen var faktiskt superfin, tyckte jag. Prickig slips liksom, ja tack!

Translation: Went to the press breakfast for River island last thursday. The things above are some of the things I liked the most.

2 reaktion på “River island pressfrukost.

  1. Emelie

    Var också oerhört skeptisk när jag var i London sist men gick in i butiken för att min syster ville det. Och alltså det fanns, precis som du säger, en hel del fint! Kul att de ska öppna här!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>