Välkommen hit, vem du än är, var du än är.

Här kommer en liten cover av Kents Sverige som jag och min fina vän Agnes spelade in för ganska precis ett år sen. För att påminna om att alla alltid borde vara och känna sig välkomna hit till vårt avlånga land. Känns ju som att det går sådär, och man går ju lite sönder av att det är så, och att det inte känns som att det går i rätt riktning. But there is always hope om en ljusare framtid, för vi är ju ändå ganska många vettiga personer också. Happy Nationaldag!

Translation: Me and my friend Agnes cover of the song Sverige.

10 reaktion på “Välkommen hit, vem du än är, var du än är.

 1. Vicky

  älskar det! duktiga ni är. spelade och sjöng den här som en del av mitt projektarbete på gymnasiet. så fin är den! älskar förresten saftdrickarslutet <3

  Svara
 2. Fröken H

  Åh så vackert! Jag älskar verkligen den här låten och vi sjöng den en gång på en skolavslutning i högstadiet (minst åtta år sen) och den har verkligen etsat sig fast i mig.

  Svara
 3. show all blazers

  An engrossing discourse may be valued at report. I opine that you should pen statesman on this issue, it power not be described as a bias grasp but generally grouping are not sufficiency to be able to speak on specified subjects. To another. Cheers such as your Khmer Karaoke Megastars.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>