Alex_1534

Joni and I.

Ibland önskar ni att jag ska lägga upp fler klipp när jag spelar och sjunger, och jag blir så himla glad då. Sen blir jag ledsen när jag känner att jag inte uppfyller era önskningar. På sistone har det varit så mycket med allt, och jag har liksom bara inte fått till att göra nån liten film på länge. Så i brist på annat får ni höra min höstfavorit. Joni Mitchells Urge for going. Bästa Joni, vad jag älskar din musik! Filmen är från förra hösten, men låten inger ju alltid samma känsla ändå, och beskriver det man så lätt känner nu. Hur man inte vill att vintern ska få grepp om en, att man vill få tillbaka sommaren, få henne att stanna någon månad till eller så.

Translation: A song I filmed one year ago. Joni Mitchells Urge for going. Oh, how I love Joni.

11 reaktion på “Joni and I.

  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Då och då uppträder jag, men mest bröllop och slutna sammanhang, säger till om det är öppet någon gång! :)

   Svara
 1. Lisa

  Vilken underbart fantastisk röst du har! Helt tårögd blev jag och önskar så att jag hade haft en hel cd att lyssna igenom nu.

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Tack! Jag sjunger bara rätt in via datorns mikrofon, sen har jag lagt på rewerb i garageband. Tror jag har lagt på det som heter ”liveperformance” (tror jag det heter)på vocals, om jag inte minns fel. :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>