6661851399_d6edc61179_z

Höstkreativitet.

Varje höst är det som om något bara kickar in i en. Plötsligt vill man göra allt på samma gång och man är lika taggad för allt. Man vill laga mycket mat, helst mustiga höstgrytor med hembakt bröd till; Man vill börja med massa kvällsaktiviteter, såsom att sjunga i kör, träna minst 2 gånger i veckan, bjuda hem folk på rödvinskvällar; Man vill se 100 filmer på bio, det är ju alltid så mycket bra filmer på hösten! men man vill också ligga under täcket och kolla på tvserier och höra regnat smattra mot rutan; Man vill fixa fint hemma, gå på loppisar, ta långa höstpromenader, sitta på caféer i timmar och gå på museum; Man vill vara händig och t.ex måla om möbler och sy gardiner och kanske även lära sig något man inte kan så som att lära sig något nytt instrument eller damma av sin gamla skolfranska; Man vill sitta uppe halva nätterna och skriva poesi/låttexter/ blogginlägg eller läsa böcker, men man vill också gå upp tidigt på morgonen och känna krispig höstluft i den där morgondimman.

Så mycket man vill och så lite tid!!! Får se hur mycket som hinns med den här hösten. Jag är råtaggad på allt och ikväll har jag efter läxor stått i ett hobbyrum i en källare och målat en byrå (vet dock inte om det blir så fint, känns flammigt än så länge:/). Dock när man vill så mycket på en och samma gång kan det ibland bli svårt att göra nåt ordentligt. Allt blir lite hattigt. Som förra hösten, då jag bestämde mig för att jag skulle lära mig ukulele. Det började mycket bra, och jag lärde mig låten nedan. Men det var oxå den enda, och än idag är det fortfarande bara den låten jag kan på ukulele.

 

Jaja… En ukulelelåt är ju faktiskt bättre än ingen, och jag älskar kreativiteten som bubblar i en i hösttider. Bland det bästa som finns faktiskt!

Translation: Here.

5 reaktion på “Höstkreativitet.

  1. Julia

    Du sjunger verkligen helt otroligt fint, jag vill bara spara din röst i en liten ask och plocka fram den under mörka höstdagar. Hoppas att din höst blir riktigt fin och kreativ!

    Svara
  2. Fröken H

    Åh, vad fint du spelar och sjunger! Jag älskar också kreativiteten som kommer på hösten, men än så har den inte infunnit sig hos mig. Får se kanske kommer när jag slutar inbilla mig att det fortfarande är sommar… :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>