Platsen för vår bröllopsfest

julen2014_1237_1

Om några månader är det förhoppningsvis inte såhär mycket snö. Då är det löv på träden och solen går ner senare än 5 och vi ska gå den här vägen ner, för precis till vänster i slutet på den här vägen ligger en gammal loge, och där ska vi ha vår bröllopsfest.

julen2014_1209

På den här platsen finns det fullt av gamla hus från olika tidsepoker och på sommaren är det skådespelare i alla gårdar. När vårt bröllop äger rum är det dock stängt för säsongen, så då kommer det  vara tyst och lugnt på området, förutom musiken från vår fest såklart!

julen2014_1191

Där finns en karusell också. Jag ser fram emot att åka den i min brudklänning. :)

julen2014_1185_1 julen2014_1231

Det är en magisk plats och extra magisk för mig och Basse eftersom första natten då vi träffades, då hängde vi på det här området (ni kan läsa om hur vi träffades här.) Så sjukt hur livet kan bli, tänk om vi då hade anat att bara ett år senare, skulle vi snart gifta oss på samma plats. <3 (visst är det ändå lite pepp till er som är kärlekskranka? Tänk att livet kan vända så otroligt fort!)

Translation: The place for our wedding. It won’t be snow at the time though.

7 reaktion på “Platsen för vår bröllopsfest

  1. Helena

    Men guuud vad fint att gifta sig på Jamtli! Låter fantastiskt. Jag gifte mig i Östersund förra året, och kan tipsa om kombon att plocka blommor på Ås handelsträdgård och låta floristen Norma Jeane sätta ihop buketten. Beroende på när ni ska gifta er då förstås, jag gifte mig i augusti och då fanns det massor av blommor att plocka. Lycka till med planeringen!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>